Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyRadhošťská, Praha - Žižkov

Radhošťská, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


BYT PRO NEKUŘÁKY, JEDNU OSOBU ČI PÁR, BEZ ZVÍŘAT

POUZE DLOUHODOBÝ PRONÁJEM (MIN ROK)

Atraktivní velmi klidný byt 1+kk, 38m, Praha 3 Vinohrady u nákupního střediska Flora, boční ul. Radhošťská, dostupnost 2min Metro A či tramvaj. Byt ve 3. patře s výtahem. Celý cihlový dům je po totální rekonstrukci vnitřních i venkovních prostor. V bytě jsou použity kvalitní materiály a technologie, včetně detektorů požáru. V bytě jsou nová okna a dveře z masivu s vitrážemi, orientována do upraveného vnitrobloku s parkem. V bytě je dlažba, mramorové parapety, břidlicový obklad. Vstupní prostor za bezpečnostními dveřmi je s rozsáhlým úložným prostorem vestavěných skříní se zrcadly. V koupelně je čidlo na vlhkost, čidlo světelné, umyvadlo skleněné, podlahové vytápění, přídavné el. vytápění, sprchový kout s vaničkou z mramoru, WC s vícefunkčním zahřívacím sedátkem, kotel, pračka. V obývacím pokoji je TV na stěně, semišová béžová sedací souprava, skleněný stolek, skleněný pracovní a jídelní stůl se židlemi. Kuchyňská linka z masívu tvoří kout u obývací části, je plně vybavená spotřebiči – lednice, plynový sporák, elektrická trouba, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba. Pokoj i kuchyně mají samostatná okna do parku. Ložnicový kout s manželskou postelí a stolky v kovovém designu, je oddělen posuvnými prosklenými dveřmi s vitráží od obýváku. V bytě je podlahové a elektrické vytápění, boiler na teplou vodu, internet přípojka a měřiče reálných odběrů vody, plynu, elektřiny. Byt volný ihned. Prohlídky možné po dohodě.

ONLY FOR NON-SMOKERS, ONE PERSON OR A COUPLE, NO PETS.

ONLY FOR LONG-TERM RENTS (MIN A YEAR)

Attractive very quiet apartment 1 + kk, 38m, Prague 3 Vinohrady near the Flora shopping center, side Radhošťská street, accessibility 2min Metro A or tram. The apartment on the 3rd floor with lift. The whole brick house is after a total reconstruction of the indoor and outdoor spaces. The apartment uses quality materials and technology, including fire detectors. The apartment has new solid wood doors and windows with stained glass oriented to the landscaped courtyard with a park. The apartment has tiles, marble windowsills, slate tiles. The entrance area behind the security door has a large storage space with built-in cabinets with mirrors. The bathroom has a humidity sensor, light sensor, glass sink, underfloor heating, additional el. heating, shower with marble bath, toilet with multifunctional heating seat, boiler, washing machine. The living room has a TV on the wall, a suede beige sofa, a glass table, a work and dining table with chairs. The solid wood kitchen forms a corner next to the living area, it is fully equipped with appliances - refrigerator, gas stove, electric oven, hood, dishwasher, microwave. The room and kitchen have separate windows to the park. The bedroom corner with a double bed and tables in a metal design is separated by a sliding glass door with stained glass. The apartment has underfloor and electric heating, hot water boiler, internet connection and meters for real water, gas, electricity consumption. Apartment is available. Tours possible by arrangement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6603
Dispozice1+1
Dostupné od1. 4. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní
Plocha38
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 3 m²
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadhošťská
🚶 107 m (1 min)
PoštaPraha 33
🚶 352 m (4 min)
Obchod
🚶 116 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 121 m (1 min)
RestauraceSonora
🚶 140 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 379 m (5 min)
ŠkolaБэби-клуб
🚶 338 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 277 m (3 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚘 1 232 m (3 min)
Hřiště
🚶 194 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.