Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyHusova, Žatec - Žatec, Ústecký kraj

Husova, Žatec - Žatec, Ústecký kraj
Cena1 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 047 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví v klidné části města Žatec. Byt 3+1 (76m2) s lodžií (3,71m2) ve 3. patře panelového domu a náleží k němu komora v mezipatře (1,25m2) a zděný sklep v suterénu domu (9,56m2). V roce 2003 proběhla v bytě částečná rekonstrukce - nové elektrorozvody na chodbě, v kuchyni, koupelně a toaletě. Výměna umyvadla a vany, položena španělská dlažba na chodbě a v kuchyni, vestavěné skříně na chodbě, nová rohová kuchyňská linka, mnichovská omítka v obývacím pokoji, ložnici a na chodbě. Dispoziční řešení bytu o velikosti 76 m2 - vstupní chodba, vlevo přístup do kuchyně, obývacího pokoje a koupelny s WC, napravo vstup do ložnice (s přístupem na balkón) a dětský pokoj. V roce 2007 proběhla výměna oken za nové plastové. Dům je v blízkosti zastávky veřejné dopravy, nemocnic a supermarkety, cca do 100m. Obývací pokoj, kuchyň a chodnba včetně nábytku.Byt volný od 1.9.2008.

K nastěhování: 1/9/2008

 I offer to sell an apartment in personal property in a quiet part of town Zatec. Apartment 3 +1 (76m2) with balcony (3.71 m2) in the 3rd floor of the house and the panel belong to him in the chamber mezipatře (1.25 m2) and the walled cellar in the basement of the house (9.56 m2). In 2003, was flat in partial reconstruction - a new electro in the hall, kitchen, bathroom and toaletě. Exchange of wash basins and bathtubs, put the Spanish tiles on the floor in the kitchen, built cabinets in the hall, a new corner kitchen, Munich plaster in the living room, bedroom and bathroom. Disposition solutions dwelling on the size of 76 m2 - entry corridor, left access to the kitchen, living room and bathroom with toilet right entrance to the bedroom (with access to the balcony) and the child's room. In 2007, the exchange took place in the house windows in the original plastic, water and waste in plastic. In the vicinity of the house stop public transport, hospitals and supermarkets. Flat free from 1.9.2008.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6837
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.