Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyVinařská, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Vinařská, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 3 m² • Lodžie 8 m²
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


HOME&OFFICE 3+kk + 2 x parking

Pronajmu prostor k bydlení či jako kancelář. Výhodou je možnost dát do nákladů firmy, jsme přímí majitelé a plátci DPH. K nastěhování ihned. Neakceptujeme kuřáky, zvířata a jiné domácí mazlíčky.

Dům Hippokrates se nachází v lukrativní zóně Masarykové čtvrti, v klidné části v Brně - Pisárky.

Byt je velmi hezký, moderní a prosluněný. Prostorná lodžie umožňuje pohodlné venkovní posezení a relaxaci s výhledy na zalesněné kopce zvedající se podél toku řeky Svratky od Pisárek až po Červený kopec a také na areál brněnského výstaviště se světoznámou stavbou pavilonu Z.

Ideální jako manažerský byt pro firmy či kancelářský prostor. Nebo obojí: BYDLENÍ a HOMEOFFICE V JEDNOM. Nachází se v blízkosti nově vznikající multifunkční a hokejové haly ARENA BRNO, výborná poloha pro stavební firmy, které zde po dobu výstavby hledají přechodné bydlení pro své vedoucí pracovníky.

Prostor o výměře 80 m2 je nadstandartně vybaven:

klimatizace a předokenní žaluzie v každé místnosti, bezpečnostní a hlukotěsné dveře, sklep a 2 parkovací stání (venkovní a garážové). Výtah v domě.

Vybaven nábytkem na míru s důrazem na pohodlí nájemníků a maximální využití úložných prostor. Součástí zařízeného obývacího pokoje je jídelní kout a 4,5 m dlouhá kuchyňská linka vybavena moderními a nejtiššími spotřebiči nejvyšší řady zn. Whirlpool (indukční varná deska, vestavná lednice š. 70 cm, myčka, horkovzdušná trouba s párou, mikrovlnná trouba s 6.smyslem a funkcí Crispy). V chodbě je 4 m dlouhá vestavná skříň s velkým množstvím šuplíků, polic a přihrádek. Koupelna se zrcadlovou a umyvadlovou skříňkou, sprchovým koutem, pračkou a sušičkou zn. Miele. Samostatné WC s bidetovou sprškou, umyvadlem a skříňkami. Vstupní chodba s botníkem a velkou odkládací šatní stěnou. Jeden pokoj je plně vybaven, druhý je prázdný pro využití dle potřeb nájemníka.

Další předností je občanská vybavenost a perfektní dopravní dostupnost autem (blízko Pisáreckého tunelu, sjezd z D1). Také rychlé spojení MHD: kousek od domu se nachází zastávka tramvaje č. 1 a č. 3 (do centra města cca 13 min.), autobus č. 52 (ZOO nebo 2 min k Anthroposu), trolejbus č. 25, 26, 37. Dopravní a obchodní uzel Mendlovo náměstí je 2 zastávky či kousek pěšky. Nákupní a sportovní centra do 10 min autem. Pod domem je cyklostezka podél řeky Svratky až k přehradě či k Olympii.

Projekt Hippokrates je polyfunkční tak, aby nabídl prostor pro bydlení, ubytování i práci. Samozřejmostí je bezbariérovost objektu a nízká spotřeba energie, kvalitně zateplený obvodový plášť budovy a okna s trojskly a taktéž šetření vodou. Dům Hippokrates je citlivě a ohleduplně zasazen do bezesporu nejprestižnější lokality v Brně Masarykovy čtvrti, která je již 150 let nejatraktivnější vilovou a rezidenční čtvrtí v Brně. Dokládá to i neobvykle vysoký počet historických a funkcionalistických vil význačných architektů, stavěných pro nejvýznamnější osobnosti Brna své doby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu684489
Dispozice3+kk
Dostupné od9. 10. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
Parkování
Garáž
Bezbariérový přístup
Lodžie 8 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKvětná
🚶 174 m (2 min)
PoštaBrno 5
🚘 2 207 m (6 min)
ObchodBrněnka
🚘 1 096 m (3 min)
BankaČeskomoravská záruční a rozvojová banka
🚶 561 m (7 min)
RestauraceMenza Vinařská
🚶 466 m (6 min)
LékárnaPharmawell
🚶 525 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola pro zdravotně znevýhodněné, Brno, Kamenomlýnská 2
🚶 553 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Vinařská
🚶 485 m (6 min)
SportovištěTaneční studio No Feet
🚘 976 m (3 min)
HřištěPískoviště
🚶 624 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.