Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyPetrohradská, Praha - Vršovice

Petrohradská, Praha - VršoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 4 m² • Sklep 5 m² • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Ihned k nastěhování: Nabízím k dlouhodobému pronájmu prosluněný byt 1KK (30m+4m lodžie) s prostorným balkonem s výhledem na panorama Vršovic v novostavbě - uzavřeném a klidném rezidenčním projektu Petrohradská. Okna jsou orientována na jihozápad. Byt je situován v 5. patře, dům je opatřen výtahem. V Bytě je kompletní vybavení - kuchyňská linka včetně spotřebičů a lednice, nová koupelna s pračkou. Vestavná skříň zajistí úložné prostory a navíc je k bytu dostupný uzamykatelný sklep. Nadstandardní dostupnost do centra (tramvaj 10min, vlak. Nádraží Vršovice). V okolí občanská dostupnost i zajímavé kavárny a kluby. Centrální vytápění, rekuperace. Parkování na modrých zónách nebo možnost dopronajmout stání v podzemní garáži. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Byt je volný ihned.

Available now: I offer a sunny apartment 1KK (30m+4m loggia) with a spacious balcony overlooking the panorama of Vršovice in a new building - closed and quiet residential project Petrohradská - for the long term rent. The windows are oriented to the southwest. The apartment is situated on the 5th floor, the building is equipped with an elevator. The apartment is fully equipped - kitchen including appliances and refrigerator, new bathroom with washing machine. Built-in wardrobe will provide storage space, plus there is a lockable cellar available to the apartment. Superior accessibility to the center (tram 10min, train. Nádraží Vršovice). Nearby civic amenities and interesting cafes and clubs. Central heating, recuperation. Parking in blue zones or possibility to rent a parking space in the underground garage. We prefer long-term lease. The apartment is available now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu688167
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 4. 2024
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
Parkování
MHD 0 minut pěšky
Balkón 4 m²
Lodžie 4 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDUkrajinská
🚶 24 m (0 min)
PoštaPraha 101
🚶 511 m (6 min)
ObchodPotraviny - Večerka
🚶 127 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 531 m (6 min)
Restaurace
🚶 110 m (1 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 476 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Přípotoční
🚶 288 m (3 min)
Mateřská školaŠkolička Radost
🚶 196 m (2 min)
SportovištěFitness Ronnie
🚶 265 m (3 min)
Hřiště
🚶 456 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.