Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 84 m² bez realitkyOblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Oblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena7 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 103 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Jako přímý majitel nabízím k prodeji nadstandardní zrekonstruovaný byt o dispozici 4+1, který je v domě po kompletní revitalizaci. K bytu náleží rozšířená zasklená lodžie a prostorný zděný sklep.

Celková užitná plocha je 94 m2, z toho samotný byt má 83 m2, lodžie 7,3 m2 a sklep 3,5 m2.

Velkou výhodou bytu je, že se nachází v posledním patře, takže neslyšíte dupat žádné sousedy nad vámi. Zrekonstruovaná a zateplená střecha zajistí teplotní komfort v létě i zimě. A bonusem je až překvapivě pěkný výhled.

Zásadní částí rekonstrukce bylo vybourání části dělící zdi mezi obývacím pokojem a kuchyní. Vznikl tak krásný vzdušný propojený prostor s barovým pultem. Kuchyňská linka je dělaná na míru, v moderním duchu, s vestavnými spotřebiči.

Dále v bytě byla udělaná nová plovoucí podlaha a troje posuvné dveře do pokojů. Byt nabízí velké množství úložného prostoru díky několika vestavěným skříním. Bytové jádro je zděné: V koupelně je vana, wc je oddělené.

Lodžie u bytu je kompletně zasklená a navíc rozšířená, tudíž nabízí velkorysí prostor 7,3 m2 a lze ji plnohodnotně využívat po celý rok.

Byt se nahází v žádané lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, vše v docházkové vzdálenosti. Přímo za domem je mateřská školka, dětské hřiště, posilovna. V docházkové vzdálenosti supermarket Albert a lékárna. Další obchody a restaurace naleznete v nedalekém obchodním centru Campus Square. A kompletní lékařská péče v FN Bohunice.

Byt je vhodný jako rezidentní bydlení pro rodinu, která hledá něco více než jen standardní bydlení v panelovém domě. Lze jej však také zakoupit i z investičních důvodů. Lokalita je velmi žádaná pro ubytování studenty. Byt je možné po jednoduché úpravě dispozic obsadit až 7 lidmi za celkovou cenu nájmu přibližně 30.000 Kč/měsíc.

Jako bonus k bytu mohu přenechat právo užívat parkovací stání v garážích pod Albertem. Tato nabídka není již veřejná, čili jinak se k parkovacímu stání dostat nelze.

Kupní cena je konečná, neplatíte žádnou provizi RK! Jako majitel si vyhrazuji právo vybrat kupujícího dle přeložené nabídky.

PENB byl vyhotovený ještě před revitalizací domu. Nově po zateplení energetická náročnost odpovídá třídě B - velmi úsporná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693855
Dispozice4+1
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží8
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha84
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Lodžie
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 370 m (4 min)
PoštaBrno 34
🚶 473 m (6 min)
ObchodPotraviny U céčka
🚶 201 m (2 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 936 m (4 min)
RestauraceLískovecká terasa
🚶 317 m (4 min)
LékárnaChytrá lékárna
🚶 274 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Kamínky
🚶 652 m (8 min)
Mateřská školaPoměnky
🚶 124 m (1 min)
SportovištěHala Stolního Tenisu
🚶 298 m (4 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.