Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 61 m² bez realitkyKubištova, Praha - Podolí

Kubištova, Praha - PodolíMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce52 500 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný (rekonstrukce 2011) a částečně vybavený byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a podlahové ploše 61 m2, který se nachází v 6. patře bytového domu (beton/cihla, rok výstavby 1990) poblíž metra Budějovická na Praze 4.

Byt sestává z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně včetně plně vybavené kuchyňské linky, prostorné komory/šatny s pračkou, samostatného WC a koupelny s vanou. Okna obytných místností jsou orientována na východ.

V obýváku je k dispozici sedací souprava, jídelní stůl s židlemi, TV stěna/úložný prostor a knihovna. V ložnici se nachází vestavné šatní skříně. Koupelna je vybavena umyvadlovou skříňkou a vysokou skříňkou.

Vytápění bytu je centrální, centrálně je řešeno i odsávání koupelny, WC a kuchyně.

K bytu náleží lodžie přístupná z obývacího pokoje, stejně jako sklepní kóje ve společném suchém sklepě. Navíc je možné pronajmout si i uzamykatelnou garážovou kóji (pro vozy do velikosti např. BMW 3) ve společných garážích cca 50 m od vstupu do domu, a to za cenu 2 500 Kč/měsíc.

Dům má 11 podlaží a dva nové výtahy (z toho jeden velký, nákladní), fasáda i společné prostory včetně vstupu jsou kompletně zrekonstruovány. Dům je bezbariérově přístupný pomocí rampy. SVJ je funkční, dům je dobře spravován.

Dům se nachází v klidné lokalitě s množstvím zeleně na pomezí sídlištní a vilové zástavby. V bezprostřední blízkosti domu se nachází mateřská školka, v docházkové vzdálenosti potom supermarket Albert, základní škola, dětská hřiště atd. Dopravní dostupnost, včetně dostupnosti MHD je vynikající. Spojení s nejbližší stanicí metra (Budějovická), stejně jako s oblastí řeky (Podolí, zde např. plavecký bazén, cyklostezka, Žluté lázně) zajišťuje nejlépe linka 118. Autem je do 5 minut dostupný Barrandovský most nebo Jižní spojka v Krči. Parkování před domem je regulováno modrou zónou (bez kapacitních problémů), v bezprostřední blízkosti též fialová zóna a dobíjecí stanice elektromobilů (PRE).

S ohledem na stav bytu a zvyklosti v domě preferujeme zájemce bez domácích zvířat.

We offer for rent a completely renovated (reconstruction 2011) and partially furnished apartment in personal ownership with a layout of 2+1 and a floor area of 61 m2, located on the 6th floor of an apartment building (concrete / brick, built in 1990) near metro station Budějovická in Prague 4.

The apartment consists of a living room, a bedroom, a fully equipped kitchen, a spacious closet / wardrobe with a washing machine, a separate toilet and a bathroom with a bathtub. The windows of the rooms are oriented to the east.

In the living room there is a sofa, a dining table with chairs, a TV wall and a library. The bedroom has built-in wardrobes. The bathroom is equipped with a sink cabinet and a tall cabinet.

The heating of the apartment is central, the extraction of the bathroom, toilet and kitchen is also solved centrally. The apartment has a balcony accessible from the living room, as well as a dedicated cellar in the common spaces.

In addition, it is possible to rent a lockable garage in the common spaces (for cars up to the size of, for example, BMW 3) in communal garages about 50 m from the entrance to the house, for the price of CZK 2,500 / month.

The house has 11 floors and two new elevators (one large, freight), the facade and common areas, including the entrance, are completely renovated. The house is wheelchair accessible via a ramp. The house is well managed.

The house is in a quiet area with lots of greenery on the border of housing estates and villas. In the immediate vicinity of the house there is a kindergarten, within walking distance of the supermarket Albert, primary school, playgrounds, etc.

Transport accessibility, including public transport is excellent. The connection with the nearest metro station (Budějovická), as well as with the river area (Podolí, here e.g. swimming pool, cycle path, Žluté lázně) is best provided by line 118. Barrandovský bridge or Jižní spojka highway in Krč is accessible by car within 5 minutes. Parking in front of the house is regulated by a blue zone (no capacity problems), in the immediate vicinity also a purple zone and a charging station for electric cars (PRE).

With regard to the condition of the apartment and in the house, we prefer tenants without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693859
Dispozice2+1
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží6
Typ budovyOstatní
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDNové Podolí
🚶 431 m (5 min)
PoštaPraha 42
🚶 817 m (10 min)
Obchod
🚶 408 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 674 m (8 min)
RestauraceFu Gui
🚶 403 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚘 939 m (2 min)
ŠkolaŠkola Kavčí hory - MŠ, ZŠ a SOŠ služeb
🚘 1 254 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 164 m (2 min)
SportovištěSPORTOVNÍ KLUB OAZA PRAHA
🚶 399 m (5 min)
Hřiště
🚶 337 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.