Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 280 m² bez realitkySvatopluka Čecha, Starý Plzenec - Starý Plzenec, Plzeňský kraj

Svatopluka Čecha, Starý Plzenec - Starý Plzenec, Plzeňský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž
Cena14 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 610 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi rodinný dům bungalov v atraktivní klidné části v obci Starý Plzenec. Pozemek 800 m2, zastav. plocha 280 m2, užitná plocha175 m2. Před dvougaráží, jež navazuje na dům, je plně kryté stání (pro 2 auta pohodlně vedle sebe) a v něm umístěny i hlavní dveře do domu. Přejdete do prostorného zádveří s vestavěnými skříněmi na obuv, z něhož vedou dveře: 1)do dvougaráže(42m2) s okny, rozdělenou na dílnu a posilovnu a spoustou místa na sportovní vybavení a skladování potravin, 2)do prádelny/koupelny s WC a úlož. skříňkami, 3) do pokoje nebo pracovny vhodné i k podnikání - vzhledem k praktickému umístění u vchod. dveří a 4)do hlavní části domu, resp.do středové chodby se soustavou zabudovaných hlubokých polic. i šatních skříní po celé délce. Z chodby vstup: 1)do velké koupelny s oknem, vanou, bidetem, WC, dvojumyvadlem, sprch.koutem, nábytkem a vstupem do pohodlně velké krásné sauny, 2) do samostatného WC s umyvadlem a skříňkou, 3) do šatny/tech.místnosti s plyn.kotlem a 4) do obývacího pokoje s krbem a výklenkem na polínka, s knihovnou a východem na krytou JZ terasu. Obýv. pokoj plynule přechází přes útulnou jídelnu do kuchyně s větranou spíží. V další části vpravo od středové chodby se nacházejí 3 pokoje(z 1 je Z výstup přímo do zahrady). V domě je opravdu spousty úložného prostoru, což je důležitý prvek pro pohodlné bydlení:)!!

Všechny místnosti mají okna s výhledem na nádherně založenou zahradu a okolní domy jsou ve větším odstupu, což poskytuje příjemné soukromí.

Z kryté terasy se vchází do zahrady, kde se nachází udírna s ohništěm, zahradní kuchyň s grilem a domečkem se zázemím( pro lednici, var.konvici…),dále domečkem pro aktivity dětí malé i větší, v něm jsou postele, psací stůl u okna, voda, el, WC. V části u hlavního vstupu je zahradní domek pro sekačku a veškerá zahrad. náčiní a navazující přístřešek na dřevo. Brána do objektu je posuvná, před i za ní na zámkové dlažbě další možnosti parkování(pro 3 auta).

Vytápění plyn.kotlem, městská voda, důležitá je sazba s nočním proudem!!! Podlahové vytápění v kombinaci s radiátory, příp. krbem. Kolaudace v r.2000, dům je vymazlený, udržovaný a opečovávaný. Slušní sousedé:)!!

Kompletní občanská vybavenost: zdrav.středisko, školka, základní škola 1.-9.třída, ZUŠ(kvalitní výuka hud.nástrojů, výtvarka, dramat.kroužek), skaut, děts.hřiště, skatepark, sokolovna se sportovními kroužky), veterina, pošta, lékárna, obchody s potr. a smíš.zbožím, papírnictví hned u školy. Proslulá výroba sektů( Bohemia Sekt).

Starý Plzenec je obklopen krásnou přírodou s naučnými stezkami a význam.historickými památkami- nachází se zde zřícenina hradu Radyně, z druhé strany Rotunda Sv. Petra a Pavla, na níž je přímý pohled ze zahrady domu, nově vybudovaná cyklostezka do Plzně, spousty lesních cyklostezek i pro pěší túry - je z čeho vybírat.

Snadná doprava MHD či vlakem do Plzně(10 km od centra), i do Prahy(45 min. autem na Zličín), rychlý nájezd na dálnici D5(3 min). OC Olympia 4,5 km.

Přijďte na prohlídku:).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu695895
Dispozice5+1
Dostupné od1. 8. 2022
StavVelmi dobrý
Typ budovyOstatní
Stáří10 - 30 let
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha280
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku800
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStarý Plzenec, náměstí
🚶 167 m (2 min)
PoštaStarý Plzenec
🚶 324 m (4 min)
Obchod
🚶 420 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 4 029 m (6 min)
RestauracePlzenecká pizzerie
🚶 264 m (3 min)
LékárnaBenu
🚘 4 038 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 342 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Šťáhlavy
🚘 4 665 m (7 min)
SportovištěSokolovna
🚘 8 171 m (10 min)
Hřiště
🚘 2 506 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.