Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyRižská, Praha - Hostivař

Rezervováno
Rižská, Praha - HostivařMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+kk s výměrou 53 m2. Byt se skládá z obýváku s kuchyní a jídelnou, ložnice, koupelny s WC, komory, předsíně a balkonu . K bytu patří také, sklep a garážové parkovací stání. K nastěhování 1.3.2021., dle domluvy ihned.

Kuchyňská linka je vybavená všemi potřebnými spotřebiči, varná deska, trouba, myčka, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice a nádobím. Jídelní stůl se židlemi pro 3 osoby a menší sedací souprava. Obývací pokoj je vybaven pracovním koutkem, vhodné pro home office.

V ložnici najdete velkou úložnou skříň a pohodlnou postel.

V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, toaleta a vysoká úložná polička.

V komoře je díky policím krásný úložný prostor a najdete zde pračku.

Předsíň je vybavena vysokou úložnou skříní a botníkem.

Byt se nachází ve druhém patře rezidenčního domu, který je součástí bytového areálu Slunečný vršek dokončeného v roce 2015. Parkování pro rezidenty je zajištěno v podzemních garážích.

Přímo v areálu najdete mini-golf, hřiště na basket a volejbal, tenisovou zeď i horolezeckou stěnu. Areál sousedí s vodní nádrží Hostivař a lesoparkem se spoustou cyklistických a bruslařských stezek, jen 10 minut pěšky je také plavecký bazén. V okolí bytu najdete obchody (Albert, malé potraviny, lékárnu) i restaurace (Pizzeria a Sushi bar), do 5 minut jste v OC VIVO! a nechybí tu ani mateřské a základní školy v docházkové vzdálenosti. Doprava do centra města je zajištěna autobusovými linkami mezi stanicemi metra Skalka a Opatov. Výhodou je také tram do centra a vlakové nádraží Praha-Zahradní město.

Cena 16000CZK + 3500 CZK zálohy na služby pro 2 osoby vč. internetového připojení. Možnost pronájmu parkovacího stání 1500CZK/měsíc a sklepa 500,-/měsíc

Beautiful modern & fully furnished apartment right next to Prague’s largest park with a lake and jogging/ hiking path.

We offer a 2 + kk apartment with an area of 53 m2 located in the Slunečný vršek residential complex in Hostivař, Prague. The apartment consists of a living room with kitchen and dining room, bedroom, bathroom with toilet, pantry, hallway and balcony. The apartment also includes a storage unit and a closed garage parking space.

The living room with a cove kitchen has a total of 24.54 m2. The living room has a balcony, where you can enjoy your morning coffee or an evening glass of wine as the sun sets over Prague. The kitchen is equipped with all necessary appliances which includes a stove, oven, dishwasher, refrigerator, microwave, kettle and utensils. The rest of the room also matches the kitchen. Dining table with chairs for 2 people and a smaller sofa. The living room is equipped with a work corner, suitable for a home office. Everything is already here so you only need yourself to move in!

The spacious bedroom has an area of 15.8 m2 and you will find a massive storage closet and a comfortable bed. The bathroom has a stand up shower, sink, toilet and high storage shelf.

Thanks to the shelves, there is a beautiful storage space in the washroom and you will find a modern washing machine.

The hall is equipped with a tall storage cabinet and a small dresser for shoes.

The apartment is located on the second floor of a residential building, which is part of the Slunečný vršek residential area, completed in 2015. Parking for residents is provided in connected underground garages. The apartment has one parking space with security camera and a storage unit.

Directly within the complex you will find a mini-golf course, basketball and volleyball courts, a tennis wall and a climbing wall. The area is adjacent to the Hostivař Reservoir and a forest park with many cycling and skating trails, and there is also a swimming pool just a 10-minute walk away. In the vicinity of the apartment you will find shops (Albert, small snack stores, pharmacy) and restaurants (Pizzeria and Sushi bar), within 5 minutes you are in the major shopping plaza OC VIVO! and there are also kindergartens and primary schools within walking distance. Transportation to the city center is provided by bus lines between the metro stations Skalka and Opatov. The advantage is also the 22 and 26 tram to the center along with the train station Praha Zahradni Mesto.

Property owners are a young Czech and American couple so multiple languages are no problem.

Price 16.000 CZK + (Est) 3,500 CZK for utilities including internet.

Move in by 1.3.2022 or earlier by agreement.

The apartment is rented fully equipped, incl. washing machine.

Possibility of parking space for 1.500CZK/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu697593
Dispozice2+kk
Dostupné od26. 2. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDK Obecním hájovnám
🚶 236 m (3 min)
PoštaPraha 43
🚘 1 872 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 377 m (5 min)
BankaRaiffeisen
🚘 2 716 m (5 min)
RestauraceBellagio
🚶 442 m (5 min)
LékárnaRM Pharmatrade
🚶 431 m (5 min)
ŠkolaKřesťanské gymnázium
🚘 2 188 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 511 m (6 min)
SportovištěFreeSolo
🚘 1 406 m (3 min)
Hřiště
🚶 142 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.