Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyVranovská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Vranovská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Pronájem zcela nového a plně vybaveného Bytu/Atelieru 1+kk, 30 m2, v novostavbě Residence Vranovská, ul. Vranovská 3, Brno-Zábrdovice dokončeného v roce 2021. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží s výtahem, se zcela bezbariérovým přístupem a nabízí pěkný daleký výhled východním směrem. Byt je velkým oknem orientovaným směrem na východ do ulice Vranovská. V okenních rámech s izolačními trojsky je zabudována rekuperace, která zajišťuje cirkulaci čerstvého vzduchu bez nutnosti otevírání oken. Tím šetří náklady na vytápění a zamezuje eventuálnímu pronikání prachu či hluku do interiéru. V pokoji je pěkná a prostorná kuchyňská linka se skříňkami až ke stropu (el. trouba, indukční varná deska, digestoř, dřez, myčka), gauč, stůl s židlemi, rozkládací pohovka velikosti dvojlůžka. V koupelně je umyvadlo se zrcadlovou skříňkou, sprchový kout a pračka. V předsíni je prostorná šatní skříň. Do bytu je zaveden vysokorychlostní internet.

V blízkém okolí domu se nachází několik dalších novostaveb a kompletně zrekonstruovaných domů. Dům je přímo mezi zastávkou MHD Jugoslávská (tram č. 3, 5, 7, 9, bus č. 82, N92, N93) a zastávkou MHD Tkalcovská (tram č. 2, 4, 7, bus č. N94, N97, N99). Parkování je možné například v ulici Jana Svobody, kde je parkování zdarma a bez zónové regulace a je na něj vidět z okna bytu. Hypermarket Albert (400 m), Kaufland (800 m), Vojenská nemocnice (400 m), Úrazová nemocnice (1 km), Nová Zbrojovka (300 m). V blízkosti domu je veškerá další občanská vybavenost (např. Sport centrum Balkán, večerky, restaurace atd.). Pěší docházka do centra města cca 15 min. Dobrá dostupnost velkého městského okruhu a dálnice D1 v obou směrech.

Byt je ideální pro jednotlivce, eventuálně pro pár. Pouze pro nekuřáky, bez domácích zvířat. Vratná kauce 23.000,- Kč. K dispozici od 1. 3. 2022.

Cena 11.500,- Kč (nájem) + 2.000,- Kč (energie a služby).

Pokud vás tato nabídka zaujala a máte zájem o prohlídku, napište mi.

Rent a brand new and fully equipped Apartment/Atelier 1+kk, 30 m2, in the new building Residence Vranovská, ul. Vranovská 3, Brno-Zábrdovice completed in 2021. The apartment is located on the 4th floor with an elevator. It has completely wheelchair access and offers a nice far view to the east. In window frames with insulating triples, recuperation is built-in. It ensures the circulation of fresh air without the need to open the windows. This saves heating costs and prevents the eventual penetration of dust or noise into the interior. The room has a nice and spacious kitchen wall with cabinets up to the ceiling (el. oven, induction hob, hood, sink, dishwasher), couch, table with chairs, sofa bed the size of a double bed. The bathroom has a sink with mirror cabinet, shower and washing machine. In the hallway there is a spacious wardrobe. High-speed internet is available in the apartment.

In the vicinity of the house there are several other new buildings and completely renovated houses. The house is directly between the public transport stop Jugoslávská (tram no. 3, 5, 7, 9, bus no. 82, N92, N93) and the public transport stop Tkalcovská (tram no. 2, 4, 7, bus no. N94, N97, N99). Parking is possible, for example, in Jana Svobody Street, where parking is for free, without any parking zone regulation and can be seen from the window of the apartment. Walking distance to the city center is about 15 min. Nová Zbrojovka with new office park (e.g. Kiwi.com company) is about 5 min.

The apartment is ideal for individuals, possibly for a couple. Only for non-smokers, without pets. Refundable deposit 23.000,- CZK. Available from 01/03/2022.

Price is 11.500,- CZK (rent) + 2.000,- CZK (energy and services)

If you are interested in this offer and are interested in a tour, please text me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu700471
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží4
Typ budovyOstatní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDTrávníčkova
🚶 210 m (3 min)
PoštaBrno 13
🚘 1 198 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 87 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 650 m (8 min)
RestauraceCorner
🚶 109 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 183 m (2 min)
ŠkolaStřední škola umění a designu a Vyšší odborná škola Brno
🚶 379 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Merhautova 37
🚶 403 m (5 min)
SportovištěOldstyle Gym
🚶 190 m (2 min)
Hřiště
🚶 379 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.