Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 150 m² bez realitkyVoskovcova, Praha - Hlubočepy

Voskovcova, Praha - HlubočepyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena12 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 496 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji mimořádně prostorný byt o rozloze 125m2 (plocha bytu) a 25m2 (terasa). Byt je orientovaný směrem na jih, s výhledem na stromy ve vnitrobloku. Byt je situován ve zvýšeném přízemí, je světlý a vzdušný. Formálně se jedná o 3+kk, dispozičně/funkčně o 4+kk se dvěma ložnicemi, obývákem, jídelnou, halou, komorou a dvěma koupelnami.

Byt se nachází na Barrandově a je součástí projektu Kaskády Barrandov II. V místě bydlení je veškerá občanská vybavenost a vynikající dopravní dostupnost.

Byt je prostorově velice velkoryse řešený, za vstupními dveřmi je prostorná hala o rozloze 13m2, což umožňuje velmi pohodlný vstup do bytu i ve větším počtu osob. Po pravé straně od vstupních dveří je prostorná komora (6.5m2) vybavená flexibilním policovým systémem, který umožňuje uskladnění velkého množství věcí (v současné době například veškerá sportovní výbava na zimní sporty pro pětičlennou rodinu, kempování, 6 jízdních kol včetně nosiče na kola, obuv, cestovní kufry atd).

Obývák s jídelnou a s kuchyňským koutem má dohromady rozlohu 58m2, větší ložnice má rozlohu 19.6m2 (její část lze využít jako pracovnu) a menší ložnice 14.6 m2.

Byt je vybaven dvěma koupelnami o rozlohách 8.5m2 a 4.5m2 (součástí menší koupelny je WC) a jedním dalším samostatným WC. Součástí bytu je taktéž terasa, pod níž jsou úložné prostory pro věci pro venkovní použití. Její součástí je travnatá plocha, která je vynikající pro pěstování bylin/květů. Živý plot zajišťuje komfortní pocit soukromí.

Byt prošel při převodu na současné majitele před sedmi lety celkovou rekonstrukcí, jejíž součástí byla úprava/rozšíření elektroinstalace, rekonstrukce podlahy (v obýváku a ložnici je kvalitní dubová podlaha), výměna veškerých dveří (za dveře z masivu v bílém provedení italské značky Ferrero Legno), kompletní rekonstrukce obou koupelen a kuchyně.

Součástí bytu je nábytek na míru (vestavěný nábytek v obou koupelnách, knihovna v obýváku, dělící stěna mezi jídelnou a obývákem a dělící stěna mezi ložnicí a pracovním koutem).

Z důvodu dispozice bytu (pod bytem jsou garáže, z vnější strany vedle bytu komory a chodba) sousedí s okolními byty pouze malá plocha bytu a tak je zajištěn vysoký komfort bydlení – nikdy jsme nebyli rušeni sousedy.

Byt svou dispozicí a rozlohou zajišťuje velice pohodlné bydlení, se kterým jsme byli po celou dobu užívání bytu absolutně spokojeni. Zájemce srdečně zveme na prohlídku –

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu709040
Dispozice3+kk
Dostupné od3. 3. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Sklep
Předzahrádka 25 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPražská čtvrť
🚶 261 m (3 min)
PoštaPraha 52
🚘 1 273 m (4 min)
ObchodKoloniál
🚶 355 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 253 m (4 min)
RestauracePizzerie Kaskáda
🚶 125 m (2 min)
LékárnaZAMZAM
🚘 1 253 m (5 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Music Art
🚶 353 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 564 m (7 min)
Sportoviště
🚶 677 m (8 min)
Hřiště
🚶 339 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.