Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyŠtítného, Praha - Žižkov

Rezervováno
Štítného, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Cena7 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 765 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi byt 2+kk o velikosti 53 m2 v Praze, žádané lokalitě Žižkov novostavbě z roku 2006. Bytový dům je postavený z železobetonu a cihel. V domě se nacházejí podzemní garáže a moderní výtahy. Bytová jednotka se nachází ve 2. patře s výhledem do klidné ulice. V jednotce je také rozměrná komora, která může sloužit také jako šatna nebo sklep.

K jednotce lze samostatně přikoupit garážové stání v domě, v podzemních garážích za cenu 740.000,- Kč

Dům byl velmi kvalitně postaven a má výborné energeticky úsporné hodnocení PENB „C“.

Reálné náklady na bydlení jsou velmi nízké, což se v dnešní době velmi hodí. Měsíční zálohy na energie, fond oprav a poplatky v domě jsou po zvýšení záloh 4000,- Kč. (Před navýšením bylo 2500Kč) Vytápění a teplá voda je centrální - dálkové.

Bydlení je ideální pro 2-3 osoby. Jednotku lze také využít jako skvělou investici na dlouhodobý nebo krátkodobý pronájem, k podnikání případně nebo k vlastnímu bydlení. Součástí bytu je prostorná komora, která plní funkci sklepu nebo prostorné šatny. Výhled z bytu je do klidné ulice a také do dvora bytového domu.

Součástí kupní ceny je rovněž i veškeré vybavení, jak je zobrazeno na fotkách. Není nutná žádná další investice. Vybavení položkově obsahuje: rozkládací pohovka, plně vybavená kuchyně, skříně, stůl s židlemi, postel, pračka a další vybavení. V kuchyňské lince je elektrický sporák, trouba, lednička, myčka a pračka. Žádná další investice do jednotky není nutná.

V bytě je aktuálně nájemce se smlouvou do 30.6.2023.

Nájemní smlouvu lze prodloužit nebo zrušit. Nájemce je bonitní, bezproblémový.

Vytápění a teplá voda je centrální - dálková.

Kde ušetříte značné finance jsou náklady na dojíždění např. do práce. Lokalita domu je takřka ideální a dobře dostupná blízkou MHD (tram, bus, metro) nebo také pět minut pěší chůzí se nachází tramvajová zastávka Lipanská. Na Václavské náměstí je to tramvají 8 min. Stanice metra Hlavní nádraží (Metro C) je 5 min. tramvají.

Okolí

Žižkov patří v Praze mezi velmi atraktivní lokality v širším centru Prahy. Když se řekne Žižkov vybaví se nám především místo kulturních a sportovních akcí a bezpočet restaurací, kaváren a obchodů.

Velkou výhodou této jednotky je i její poloha. Kousek od bytového domu je dostatek zeleně a park. Krátkou procházkou se dostanete také do parku Vítkov nebo parku Vrch sv. Kříže. Vše do 5 min. pěšky.

Těším se na Vás na prohlídce.

Cena: 7.490.000 Kč za nemovitost + 740.000 Kč garážové stání.

I am offering for sale a 2 + kk apartment with a size of 53 m2 in Prague, a sought-after location in Žižkov, a new building from 2006. The apartment building is built of reinforced concrete and bricks. The house has underground garages and modern elevators. The apartment unit is located on the 2nd floor overlooking a quiet street. The unit also has a large chamber, which can also serve as a cloakroom or cellar.

A garage space in the house can be purchased separately for the unit, in the underground garages for the price of CZK 740,000

The house was very well built and has an excellent energy saving rating PENB "C".

The real cost of living is very low, which is very useful nowadays. The monthly advance payments for energy, the repair fund and the fees in the house are CZK 4,000 after the advance payment is increased. (Before the increase was 2500 CZK) Heating and hot water is central - remote.

Housing is ideal for 2-3 people. The unit can also be used as a great investment for long-term or short-term rental, business or housing. The apartment has a spacious chamber, which serves as a cellar or spacious cloakroom. The view from the apartment is to a quiet street and also to the courtyard of an apartment building.

The purchase price also includes all equipment, as shown in the photos. No additional investment is required. Equipment includes: sofa bed, fully equipped kitchen, wardrobes, table with chairs, bed, washing machine and other equipment. The kitchen has an electric stove, oven, refrigerator, dishwasher and washing machine. No additional investment in the unit is required.

The apartment is currently a tenant with a contract until June 30, 2023.

The lease agreement can be extended or canceled. The tenant is creditworthy, hassle-free.

Heating and hot water is central - remote.

Where you save considerable money are the costs of commuting to work, for example. The location of the house is almost ideal and easily accessible by public transport (tram, bus, metro) or five minutes walk there is a tram stop Lipanská. Wenceslas Square is an 8-minute tram ride away. Hlavní nádraží metro station (Metro C) is 5 min. by tram.

Surroundings

Zizkov is one of the most attractive locations in the wider center of Prague. When we say Zizkov, the place of cultural and sports events and countless restaurants, cafes and shops come to mind.

The great advantage of this unit is its location. Not far from the apartment building is plenty of greenery and a park. A short walk will also take you to Vítkov Park or Vrch sv. Crisis. All within 5 min. on foot.

I look forward to seeing you.

Price: 7,490,000 CZK per property + 740,000 CZK garage parking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu712967
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 6. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Garáž
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDProkopovo náměstí
🚶 149 m (2 min)
Pošta
🚶 285 m (3 min)
Obchodminimarket
🚶 47 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 257 m (3 min)
RestauraceU Agamy
🚶 48 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 142 m (2 min)
Škola
🚶 106 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 350 m (4 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 311 m (4 min)
Hřiště
🚶 377 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.