Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1063 m² bez realitkyLesní, Úhonice - Úhonice, Středočeský kraj

Lesní, Úhonice - Úhonice, Středočeský krajŠkola 9 minut pěšky
Cena7 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 33 928 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečný stavební pozemek o celkové výměře 1063m2 s výhledem, Úhonice, okres Praha – západ.

Pozemek je územním plánem zahrnut do ploch VB – všeobecné bydlení (určeno pro stavbu rodinného domu, případně dvojdomu) a je situován na okraji stávající zástavby v klidné slepé ulici. Zaručuje dostatek soukromí, klid a krásný výhled. Elektřina a vodovod jsou přivedeny na hranici pozemku. Kanalizace je vyprojektovaná, před realizací.

Výhled na lesy, pole, místní faru, na jaře na jablečný sad, to vše doprovázené západními proudy nejčerstvějšího vzduchu, který Praha a okolí nabízí - ideální pro vyznavače zdravého životního stylu. Pozemkem nevedou žádné rušivé geopatogenních zóny.

Okolí poskytne vycházkové pěší cesty k nedalekým rybníkům i stezky pro cyklisty. Nutno vidět, zažít...nacítit prostředí.

Jedná se opravdu o výjimečný pozemek v lokalitě, která splňuje vysoké nároky na zdravé bydlení s občanskou vybaveností, jen několik minut od Prahy. Dostupnost na Zličín – 10 min., Anděl – 25 min.

Průměrná cena dle aktuální cenové mapy lokality je 8.702 Kč/m2. K prodeji za 7.525Kč/m2. Dohoda, sleva. Více informací mailem

Building land with a total area of 1063 m2 with great view in Úhonice, district Prague - West.

The land is classified as VB - general housing and is situated on the edge of the existing development in a quiet street so that it guarantees enough privacy and an outstanding view. Electricity and water supply are brought to the boundary of the plot. The sewerage system is currently in the project finalization phase.

On the plot you will find an unobstructed view of forests, fields, local parish, spring orchards, all accompanied by western currents of the freshest air that Prague and the surrounding area offers - ideal for fans of a healthy lifestyle.

The neighboring forest will provide walking trails to nearby ponds and cycle paths. Must see, experience ... feel the environment.

It is a truly beautiful plot in a location that meets the high demands for healthy living with complete civic amenities, just minutes from Prague. Accessibility to Zličín - 10 min., Anděl - 25 min.

The average price according to the current price map for the area is 8.702 CZK / m2. Selling for 7.525CZK / m2. More information and offers by email.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu713899
Dostupné od11. 4. 2022
Typ pozemkuStavební
Plocha 1 063
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDÚhonice, škola
🚘 852 m (2 min)
PoštaÚhonice
🚘 974 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚘 897 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 8 269 m (10 min)
RestauraceNa Staré
🚘 3 268 m (4 min)
Lékárna
🚘 4 351 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Úhonice
🚶 826 m (10 min)
Mateřská školaMinisvět u Krtečka
🚘 5 391 m (7 min)
SportovištěBoom Tennis Club
🚘 4 277 m (6 min)
Hřiště
🚶 711 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.