Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 69 m² bez realitkyČerníny - Zdeslavice u Černín, Středočeský kraj

Černíny - Zdeslavice u Černín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji kouzelný pozemek s 2 chatami, který se nachází v klidné lokalitě asi 250 m od jezera Katlov mimo ruch hlavní chatové osady. Pozemek i obě chaty jsou v osobním vlastnictví. Na pozemku o celkové výměře 506 m² se nachází hlavní patrová podezděná chata o výměře 69 m² dle katastru a vedlejší dřevěná chatka s podkrovím o výměře 20 m².

Nezastavěná plocha zahrady je 417 m² a její dominantou je 24 vzrostlých borovic, které zajišťují dostatek stínu v průběhu léta. Kromě nich najdete na zahradě nádherné rododendrony, vzrostlé cypřiše, smrčky, 2 ořechy a stěnu s popínavou růží. Zahrada je hlavní chatou přirozeně rozdělena na dvě poloviny. Pravá část je více stíněná, nachází se na ní ohniště. Severní strana zahrady je tvořena asi 2 metry vysokým svahem. Levá část zahrady se nachází mezi 2 chatami, v odpoledních hodinách je krásně prosluněná. Tato polovina je ohraničena z jihu rododendrony a na severní straně se nachází 2 patrová terasa, která potřebuje opravit a osadit novými rostlinami.

Hlavní chata je patrová, spodní patro je zděné a je tvořeno prostornou garáží a dílnou. V zadní části se nachází úložný prostor včetně bojleru a vodního čerpadla. Na zděném základu se nachází dřevěné patro s prosklenou prosluněnou verandou včetně malého pokoje. Hlavní společenské místnosti dominuje kamenný krb. V další průchozí místnosti se nachází kamna a varná plotýnka. Odtud je vstup do neprůchozí ložnice s postelemi a vestavěnými skříněmi. Za průchozím pokojem se na severní straně chaty nachází kuchyň a koupelna s vanou a toaletou. Chata je vybavena septikem a vlastní studnou na pozemku. Střecha je pokryta eternitovými taškami na skelné vatě. Chata má polystyrenovou izolaci natřenou brizolitem.

Malá dřevěná chatka má betonový základ a je tvořena spodní místností včetně koutu s umyvadlem a podkrovím. Obě chaty jsou celkově v poměrně dobrém stavu, ale je nutné na nich provést několik úprav. Čerpadlo je zadřené a bude pravděpodobně nutné jej vyměnit. Je vhodné provést celkovou revizi elektrické sítě a revizi komína. Ostatní opravy jsou již drobnějšího charakteru.

Hlavním lákadlem v okolí je jezero Katlov vzdálené asi 300 m chůze. Jezero prošlo v roce 2014 výraznými úpravami poté, co si jej pronajal slavný rybář Jakub Vágner a dnes nabízí exkluzivní podmínky zejména zkušeným sportovním rybářům. Obsádka jezera je zaměřena na majestátní kapry, proto není v jezeře tak velká hustota ryb. Díky tomu nabízí jezero dobré podmínky pro koupání přes celé léto, svou velikostí je vhodné i k paddleboardingu. Tuto lokalitu tak ocení hlavně nadšení rybáři a rodiny s dětmi. V okolí se dále nacházejí rozsáhlé jehličnaté lesy vybízející k houbaření nebo projížďkám na kole.

Obchod se smíšeným zbožím je v asi 2 km vzdálených Červených Janovicích. Restauraci najdete uvnitř chatové osady (cca 250 m). Širší občanskou vybavenost pak nabízejí asi 5 km vzdálené Zbraslavice. K výletům a větším nákupům je vhodná Kutná Hora vzdálená asi 18 km, do Prahy je to asi 90 km.

RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716663
Dispozice3+kk
Dostupné od2. 5. 2022
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
Plocha pozemku506
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 5 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDČerníny
🚘 4 933 m (5 min)
PoštaČervené Janovice
🚘 2 016 m (3 min)
Restaurace
🚘 5 567 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.