Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyVarenská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Varenská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 1 m² • Lodžie 3 m²
Měsíční nájemné6 927 Kč

+ Poplatky za služby2 073 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Od 10. 3. 2024 pronajmeme byt 1+kk na Fifejdách. Byt se nachází v posledním patře obsluhovaném výtahem a z okna a lodžie je nádherný výhled jihozápad. Jádro bytu je zděné, toaleta samostatná. K bytu náleží samostatná úložná kóje, která se nachází v uzamykatelném prostoru na stejném patře před vstupem do bytu.

VYBAVENÍ

Byt je vybavený kuchyňskou linkou, ledničkou s mrazákem a indukčním vařičem. V předsíni je šatní skříň, pračka, v obývacím prostoru postel a stůl.

NÁJEMNÉ A SLUŽBY

Cena 9.000,- Kč měsíčně zahrnuje nájem a zúčtovatelné zálohy na elektřinu, vodu a teplo ve výši 2.073,- korun. Internet si hradí nájemce zvlášť. Požadujeme kauci ve výši dvou měsíčních nájmů, preferujeme nekuřáky bez domácích zvířat.

Prohlídka je možná po předchozí dohodě, zpravidla ve večerních hodinách, dojíždíme z hodinu vzdáleného bydliště a stávající nájemník je zdravotně indisponován a nemůže s prohlídkami asistovat. Děkujeme za pochopení.

From March 10th, 2024 we will rent an apartment 1+kk in Ostrava - Fifejdy. The apartment is located on the top floor serviced by a lift and from the window and loggia there is a beautiful view of the southwest. The core of the apartment is brick, the toilet is separate. The apartment has a separate storage cubicle, located in a lockable space on the same floor in front of the entrance to the apartment.

FACILITIES

The apartment is equipped with a kitchen, fridge with freezer and induction cooker. In the hallway there is a wardrobe, washing machine, in the living area a bed and a table.

RENT AND SERVICES

The price of 9.000,- CZK per month includes rent and billable advance payments for electricity, water and heat in the amount of 2.073,- CZK. Internet is paid by the tenant separately. We require a security deposit of two monthly rents, we prefer non-smokers without pets.

Viewing is possible by prior arrangement, usually in the evening, we commute from an hour away and the current tenant is medically indisposed and cannot assist with viewings. Thank you for your understanding.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719802
Dispozice1+kk
Dostupné od31. 7. 2022
Podlaží17
Typ budovyPanel
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 3 m²
MHD 4 minuty autem
Sklep 1 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDČeskobratrská
🚶 538 m (6 min)
PoštaOstrava 41
🚶 778 m (9 min)
ObchodSmíšené zboží
🚶 318 m (4 min)
BankaČSOB
🚶 817 m (10 min)
RestauraceAstra
🚶 480 m (6 min)
LékárnaU Zlatého raka
🚶 640 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola Generála Píky
🚶 769 m (9 min)
Mateřská škola
🚶 430 m (5 min)
SportovištěTJ MITTAL Ostrava - Sportovní areál Varenská
🚶 268 m (3 min)
Hřiště
🚘 1 424 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.