Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyFamfulíkova, Praha - Kobylisy

Rezervováno
Famfulíkova, Praha - KobylisyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu plně zařízený byt 3+1 ve velmi dobrém stavu. Rekonstrukce koupelny a záchodu v roce 2019, podlahy dřevěné parkety a nový vinyl. Dva samostatné pokoje (orientace na východ), průchozí obývací pokoj do kuchyně (orientace na západ). K dispozici nábytek (2lůžko, 1lůžko, rozkládací sedačka, jídelní stůl a židle, skříně), spotřebiče (starší ale funkční trouba a mikrovlnka, nová lednička, pračka, sušička) a mnoho úložných prostor (vestavěné skříně, držáky na kola, police, atd).

Poslední 11. patro zajišťuje daleký výhled a klid od dupání sousedů. Zasklená lodžie se vstupem z obývacího pokoje a příjemným výhledem do zeleně. Střecha i celý dům je kvalitně zateplen, takže nedochází k velkým tepelným ztrátám. Díky panelové příčce uprostřed bytu se nešíří hluk bytem.

Byt se nachází na nejkrásnějším sídlišti v Praze, které překvapí množstvím zeleně, přímo vedle beach klubu Ládví. Chůzí 3 minuty na bus Šimůnkova, 6 minut metro a tram Ládví. Veškerá občanská vybavenost do 10 minut - supermarkety, lékárny, kavárny, restaurace, školy, školky, služby, hřiště dětská i na fotbal, tenis, beachvolejbal, nohejbal, basketbal. Přes silnici je krásný Ďáblický háj, ideální na procházky nebo sport, s hvězdárnou a dalekým výhledem. V blízkém okolí velké množství vyžití pro děti.

Měsíční zálohy za 4člennou rodinu - SVJ (teplo, voda, atd) 3300 Kč + elektřina a plyn 1350 Kč (PRE, možný přepis na nájemce) + internet 350 Kč. Celkem 5000 Kč/měsíc, měli jsme několik let vysoké přeplatky, ale těžko odhadnout do budoucna vzhledem k růstu cen energií. Přeplatky/nedoplatky hradí nájemce dle ročního vyúčtování. Výše nájemného pevná na 2 roky, poté případná úprava dle vývoje inflace a po vzájemné dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu720093
Dispozice3+1
Dostupné od27. 6. 2022
Podlaží11
Typ budovyPanel
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠimůnkova
🚶 281 m (3 min)
PoštaPraha 82
🚶 508 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 144 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 607 m (7 min)
RestauraceŽernosecká
🚶 310 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 485 m (6 min)
ŠkolaZUŠ Taussigova
🚶 262 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 419 m (5 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 2 067 m (5 min)
Hřiště
🚶 167 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.