Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyGončarenkova, Praha - Braník

Gončarenkova, Praha - BraníkMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 4 m² • Lodžie 7 m²
Cena9 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 247 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme světlý byt v osobním vlastnictví 3+1 o ploše 85,5 m2 s lodžií o velikosti 6,6m2 ve 2.NP cihlového domu .

Byt se sestává z předsíně , kuchyně , obývacího pokoje, ložnice , pokoje , koupelny ,WC a zasklené lodžii , celý byt je situován na jih s výhledem do soukromé zahrady patřící k domu, kde se nachází posezení s grilem určené pouze pro nájemníky . K bytu dále náleží 4,3 m2 zděný sklep. Byt má zděné jádro , plastová okna , na podlaze koberce a lino. Vše je v původním udržovaném stavu a částečně vybavené což umožňuje byt ihned užívat / pronajímat .

Dům je tři patrový bez výtahu (10 bytů) a nachází se v krásném prostředí vilové rezidenční čtvrti obklopen zelení. Před domem je pohodlné parkování , ale je i možnost odkoupení zděné garáže v domě. Velmi žádaná lokalita Braníku poskytuje veškerou občanskou vybavenost , školku, školu (3 minuty chůze) , gymnázium , lékaře , poštu ,supermarket, cyklostezku podél Vltavy, vše je v dosahu.

Autobusové zastávky MHD směrem na metro trasy C (stanice Budějovická) / B (Smíchovské nádraží) a na tramvajovou zastávku Dvorce jsou 350 metrů od domu .

For sale a freehold 2nd floor apartment 3 +1 totally area 85.5 m2 with a 6.6 m2 balcony .The apartment consists of an entrance hall, kitchen, living room, two bedrooms, bathroom, toilet and glazed balcony . This is a south-facing apartment overlooking beautiful private garden belonging to the house, where there is a sitting area with barbecue for tenants only. The apartment also comes with a 4.3 m2 cellar. The apartment has a brick core, UPVC double glazed windows, carpets and lino on the floor. Everything is in original maintained condition and partially equipped, which would allow you to rent out or move in immediately.

The house is three storey without an elevator (the block has 10 apartments) it is located in a beautiful residential area surrounded by greenery. In front of the house is convenient parking, but there is also the possibility of buying a integral garage . The very popular location of Braník provides all civic amenities, kindergarten, school (3 minutes walk), grammar school, doctors, post office, supermarket, bike path along the Vltava, everything is within reach.

Public bus stops to the metro line C (Budějovická station) / B (Smíchovské nádraží) and the Dvorce tram stop are 350 meters from the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu720959
Dispozice3+1
Dostupné od2. 6. 2022
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
Parkování
Lodžie 7 m²
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Háje
🚶 231 m (3 min)
PoštaPraha 47
🚘 2 400 m (6 min)
Obchod
🚶 477 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 789 m (5 min)
RestauraceRestaurace Kuta
🚶 424 m (5 min)
LékárnaLékárna Braník
🚘 1 437 m (5 min)
ŠkolaŠkola Kavčí hory - ZŠ a SOŠ služeb
🚘 1 285 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Na Zvoničce
🚘 715 m (2 min)
SportovištěSPORTOVNÍ KLUB OAZA PRAHA
🚘 967 m (3 min)
Hřiště
🚶 297 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.