Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 350 m² bez realitkyŠtítného, Praha - Žižkov

Rezervováno
Štítného, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné69 000 Kč

+ Poplatky za služby20 000 Kč
+ Vratná kauce160 000 Kč


350 m2 plochy k využití. Majitel rohového činžovního domu - roh ulic Štítného 14-Cimburkova 10 nabízí k pronájmu zrekonstruovaný nebytový prostor v přízemí a suterénu činžovního domu o celkové ploše 350m2. Využití nemusí zůstat v oblasti gastro. Může se uvažovat o změně užívání na sportovní centrum, galerie, obchodní plocha, wellness, zřízení malého pivovaru (zpracována studie na pivovar 1000 hl, kdy zde již v minulosti započala příprava místnosti-varna...) s restaurací, apod.

Kvalitní restaurace zde bude 100 % fungovat s ohledem na lokalitu, strukturu bytových i nebytových domů. V ulici se prodávají byty již za 160 tis. Kč/m2. Je možné tento prostor dělit v rámci jednoho nájemce na tři samostatné části - restauraci + obchod nebo fast food se samostatný vchodem z ulice Cimburkova (nájem+) a v suterénu klub, bar či restaurant s delší otvírací dobou. Díky kompletní rekonstrukci je tento možné rychle znovuotevřít.

Nebytový prostor naposledy využíván jako gastro provoz se nachází na rohu ulic Štítného a Cimburkova ul., v přízemí se samostatným vchodem přímo z ulice Cimburkova, užitná plocha přízemí 187 m² vč. zázemí. Restaurant s barem v přízemí - reálná kapacita 80 míst k sezení + bar cca 10 míst, salonek, toalety. Kuchyň je složená ze tří propojených místností, fungující vzduchotechnika. Zázemí se skládá ze dvou skladů, jednoho chlazeného skladu, personální toalety a šatny pro personál se sprchovým koutem. Přízemí je propojeno schodištěm se suterénem (lze pro provoz oddělit díky zádveří). Ve sklepních prostorech pod restaurantem (klenuté cihlové stropy) se nachází klub s dobře situovaným barem a vlastními toaletami, o celkové rozloze 163 m². Kapacita je cca 100-200 míst (možnost variability). Mimo uvedené se nacházejí ve sklepních prostorách též dva sklady a kotelna s technologií vzduchotechniky, kotlem pro plynový ohřev teplé vody. Prostory restaurantu a klubu jsou plně odvětrány výkonnou vzduchotechnikou (vyvedeno nad střechu). Celý dům je po kompletní rekonstrukci. V domě je možné si pronajmout byt dle aktuálních nabídek.

Cena za pronájem dle investic, doby nájmu a způsobu využití apod. Minimální doba nájmu 3-5 let

Prostor se nabízí bez odstupného. Elektřina a plyn se převádí na nájemníka. Paušální služby + vodné/stočné se hradí čtvrtletně dle spotřeby, nájemník složí kauci na služby. Zálohy na vodné stočné bude nájemce hradit měsíčně s nájmem.

Prostor je volný ihned.

Prohlídky po tel. dohodě na čísle 602204257 (majitel), nejlépe v době 10.00-19.00 hod.

Neplatíte provizi=majitel.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu721477
Dostupné od21. 12. 2022
Plocha nebytového prostoru350

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDProkopovo náměstí
🚶 255 m (3 min)
Pošta
🚶 284 m (3 min)
Obchod
🚶 50 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 211 m (3 min)
RestauraceSOU100
🚶 7 m (0 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 189 m (2 min)
ŠkolaZUŠ Štítného
🚶 56 m (1 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 273 m (3 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 93 m (1 min)
Hřiště
🚶 553 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.