Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 63 m² bez realitkySvitákova, Praha - Stodůlky

Svitákova, Praha - StodůlkyMHD 3 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Terasa 14 m²
Cena3 560 198 Kč

Tato nemovitost již od 15 099 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Úroková sazba 2,95% na 5 let od kolaudace domu, energetická třída B - nízké náklady na vytápění a možnost přestavět na plnohodnotné 3+kk podle obrázku - hlavní výhody tohoto bytu

Nabízím postoupení nového družstevního bytu v projektu Britská čtvrť XIII. Britská čtvrť je moderním rezidenčním projektem na Praze 5 – Stodůlky přímo na metru B - Stodůlky. Dispozice bytu je 2+kk, velikost 62,6 m² (+ navíc terasa 13,7 m²). Byt se nachází v 1.NP novostavby s orientací oken na Jih a Východ.

Byt je možno vhodným přidáním stěny rozdělit na rodinné 3+kk. Stěnu lze přidat dle návrhu šrafovaně na obrázku půdorysu. Elektrorozvody jsou předpřipraveny pro případné rozdělení jako klientská změna již od developera.

Dispozice bytu: Obývací pokoj s kuchyňským koutem (33,1 m2), ložnice (13,2 m2), koupelna (5,4 m2), chodba (5,5 m2), komora (2,2 m2) a terasa (13,7 m2).

Budova je stavěna v energetické třídě B - nízké náklady na vytápění

Na byt je nadstandardní záruka 3 roky.

Již ve standardu dveře značky SAPELI, obklady RAKO a sanita LAUFEN.

Předpokládaný termín kolaudace konec roku 2022.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol, školek a lékařů. Obchodní centrum Metropole Zličín a Avion park jsou pár minut od domu. Lokalita se vyznačuje výbornou dopravní dostupností do centra metrem B – bez přestupů 15 minut. Pár minut jízdy je dálnice D5 a Pražský okruh. Letiště Václava Havla je vzdáleno zhruba 10 minut jízdy.

K bytu možno dokoupit podzemní parkovací stání.

Jelikož se jedná o družstevní byt, cenu splácíte formou nájmu. Neprokazujete výši příjmu, nepotřebujete hypoteční úvěr a byt je možné převést do OV kdykoli v průběhu splacení anuity.

Odstupné za byt činní: 3 560 198 Kč

Zbylá anuita do OV: 4 039 801 Kč (částku lze kdykoliv doplatit nebo refinancovat Vaší bankou a byt převést do osobního vlastnictví). Částka se splácí pravidelnými anuitními měsíčními splátkami družstvu ve výši 19 138 Kč formou nájmu. Úroková sazba úvěru je 2,95 % s fixací na 5 let (počíná běžet od kolaudace domu)

Předpokládaná celková pořizovací cena bytu vč. DPH: 7 599 999 Kč

Družstevník si vyhrazuje právo prodat byt nejvyšší nabídce.

Pokud vás moje nabídka zaujala, neváhejte se ozvat a rád vám poskytnu další informace

Interest rate 2.95% for 5 years from the building approval, energy class B - low heating costs and the possibility of converting to a full 3 + kk according to the picture - the main advantages of this apartment

I am offering the transfer of a new cooperative apartment in the British Quarter XIII project. The British Quarter is a modern residential project in Prague 5 - Stodůlky directly on metro B - Stodůlky. The layout of the apartment is 2 + kk, size 62.6 m2 (+ add the terrace 13.7 m2). The apartment is located on the 1st floor of a new building with windows facing south and east.

The apartment can be divided into a family 3 + kk by suitable addition of a wall. The wall can be added according to the design hatched in the floor plan picture. Electrical distributions are prepared for possible division as a client change from the developer.

Apartment layout: Living room with kitchenette (33.1 m2), bedroom (13.2 m2), bathroom (5.4 m2), hallway (5.5 m2), pantry (2.2 m2) and terrace (13 , 7 m2).

The building is built in energy class B - low heating costs

The apartment has an above-standard warranty of 3 years.

SAPELI doors, RAKO tiles and LAUFEN sanitary ware are already standard.

Expected approval date in the spring of 2023.

All civic amenities are nearby, including shops, restaurants, schools, kindergartens and doctors. The Metropole Zličín shopping center and the Avion park are a few minutes from the house. The location is characterized by excellent transport links to the center by subway B - 15 minutes without transfers. A few minutes drive is the D5 motorway and the Prague ring road. Vaclav Havel Airport is about a 10-minute drive away.

An underground parking space can be purchased for the apartment.

As this is a cooperative apartment, you pay the price in the form of a rent. You do not prove the amount of income, you do not need a mortgage loan and the apartment can be transferred to private ownership at any time during the annuity payment.

The severance pay for the apartment is CZK 3,960,198

Remaining annuity to private ownership: CZK 4,039,801 (the amount can be paid or refinanced by your bank at any time and the apartment will be transferred to personal ownership). The amount is repaid in regular annuity monthly installments to the cooperative in the amount of CZK 19,138 in the form of a rent. The interest rate of the loan is 2.95% with a fixation for 5 years (it starts to run from the building approval)

Estimated total purchase price of the apartment incl. VAT: CZK 7,999,999

The cooperative reserves the right to sell the apartment to the highest bidder.

If you are interested in my offer, do not hesitate to contact me and I will be happy to provide you with further information

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu723456
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha63
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 14 m²
Výtah
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 332 m (4 min)
PoštaZásilkovna
🚶 271 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 119 m (1 min)
BankaČSOB
🚘 1 904 m (4 min)
RestauraceRed CAFÉ
🚶 279 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 464 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Kuncova
🚘 1 477 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 659 m (8 min)
SportovištěBA Sparta Praha
🚘 1 378 m (5 min)
Hřiště
🚶 113 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.