Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 92 m² bez realitkyNovákových, Praha - Libeň

Rezervováno
Novákových, Praha - LibeňMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby7 804 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Prostorný a světlý moderní loft s cihlovou zdí 5 minut od centra Prahy

Velké podkroví, které díky svým extra velkým oknům umožňuje spoustu přirozeného světla. V přízemí je velká šatna, kompletní koupelna, kuchyň, jídelna, obývací pokoj a kancelář. V patře je velká manželská postel v ložnici, další psací stůl/posezení, šatna pro 2 a další kompletní koupelna se sprchovým koutem i vanou. Pro snížení tepla v létě a zajištění soukromí byly instalovány nové venkovní ocelové žaluzie na elektrický pohon. Jednotka je také dodávána s klimatizační jednotkou pro ty bouřlivé dny.

Byt je kompletně zařízen moderními kousky, které doplňují interiér. Nahoře čeká královská matrace z paměťové pěny se dvěma stranami různé tuhosti. Trámy protínají strop a jednostranná cihlová zeď dodávají loftu jedinečný a rustikální nádech.

V případě potřeby je za příplatek k dispozici parkovací místo.

Budova má v zadní části komunitní zahradu, ideální místo pro grilování v letních měsících nebo pro vyžití vašeho psa. Budova je velmi přátelská k psům a mnoho psů se zná ze zahrady. Do 10 minut jsou Thomasayerov Sady a Libenský zámek. Snadná dostupnost krásných pěších a cyklostezek až do Rohanského Ostrova, Karlína a případně Starého Města. Po stezce dolů se dostanete do Troje, kde můžete přejít řeku do Stromovky nebo pokračovat do ZOO a přírody, ve které budete mít pocit, že jste mimo město.

Palmovka se může pochlubit skvělou konektivitou do města. Vyjděte ven a jděte 2 minuty na stanici metra Palmovka. Za 5 minut metrem se dostanete na Náměstí Republiky nebo za 12 minut tramvají projíždějící Karlínem. Palmovka získala do okolí velké investice, které vedly k moderním a luxusním bytům v Docích a další vládní iniciativě na zlepšení veřejných prostor a kvality života. Více se dozvíte na https://palmovkated.cz/.

Budova byla původně továrnou na klobouky v roce 1892. Přeměněna na moderní obytné jednotky architektonicky řízené renomovanou společností Masak & Partner. V roce 2006 získal cenu při svém uvedení na trh za své architektonické počiny. Chcete-li se dozvědět více o historii, navštivte https://cs.wikipedia.org/wiki/Lofty_Palmovka

Spacious and bright modern loft with brick wall 5 minutes from center of Prague

A large loft that allows lots of natural light with it’s extra large windows. The ground floor has a large walk-in storage closet, a complete bathroom, the kitchen, a dining area, living room, and office space. Upstairs has a large king sized bed in the bedroom, another desk/seating area, walk-in closet for 2, and another complete bathroom both a shower and a bathtub. New electric-powered external steel blinds were installed to reduce heat in the summer and provide privacy. The unit also comes with an air conditioning unit for those blistering days.

The apartment is fully furnished with modern pieces that complement the interior. Upstairs awaits a king-sized memory foam mattress with two sides of varying firmness. Beams cross the ceiling and a one-sided brick wall give the loft a unique and rustic feel.

A parking spot is available if required for an additional fee.

The building features a community garden in the back, a perfect place to barbeque in the summer months or to take your dog to. The building is very dog friendly and many dogs know each other from the garden. Within 10 minutes is Thomasayerov Sady and Libensky Zamek. Easy access to beautiful walking and biking paths up to Rohansky Ostrov, Karlin and eventually Old Town. Follow the trail down and you’ll get to Troja at which you can go cross the river to Stromovka or continue on to the Zoo, and nature that will make you feel you’re outside of the city.

Palmovka boasts great connectivity into the city. Step outside and walk 2 minutes to the Palmovka metro station. A 5-minute metro ride will get you into Namesti Republiky or a 12 minute tram ride passing through Karlin. Palmovka has received large investments into the neighborhood which has led to modern and luxury flats at the Docks and other a government initiative to improve the public areas and quality of life. To learn more, visit https://palmovkated.cz/.

The building was originally a hat factory in 1892. Converted into modern residential units architecturally driven by the renown Masak & Partner. It won an award in 2006 at it’s launch for it’s architectural feats. To learn more about the history, visit https://cs.wikipedia.org/wiki/Lofty_Palmovka

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728106
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 9. 2023
Podlaží3
PENBC - Úsporná
Užitná plocha92
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Parkování
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Balabenky
🚶 83 m (1 min)
PoštaPraha 8
🚶 279 m (3 min)
ObchodPotraviny nonstop
🚶 206 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 378 m (5 min)
RestauraceMasami
🚶 6 m (0 min)
LékárnaLékárna Palmovka
🚶 503 m (6 min)
ŠkolaZŠ Palmovka
🚶 396 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 397 m (5 min)
SportovištěFitness
🚶 304 m (4 min)
Hřiště
🚶 391 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.