Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 99 m²Polská, Praha - Vinohrady

Polská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné28 235 Kč

+ Poplatky za služby5 289 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Video: https://youtu.be/fLYZiy-Nges

Hledání nového bydlení nepatří zrovna mezi nejoblíbenější činnosti, které bychom si mohli představit, avšak kdo z nás někdy v takové situaci nebyl a nemusel ji vyřešit?

Jestliže i vy momentálně patříte mezi takové šťastlivce, přenechte starosti nám a dovolte abychom Vás pozvali, na prohlídku následujícího bytu.

V této inzerci bychom se rádi zaměřili na ty z Vás, kteří ve svém životě mají rádi velký prostor, světlo a útulno. Momentálně totiž nabízíme pronájem bytu o podlahové ploše celých 100 m², dispozičně řešeného jako 4+kk v ulici Polská, Praha 2.

Byt je vhodný pro větší rodinu či spolubydlení. Nachází se v prvním patře domu s výtahem.

Dům je ve skvělém stavu, společné prostory jsou čisté a udržované což můžete brát po začátek jako výbornou vizitku Vašich budoucích sousedů :)

Abychom se ale nezdržovali přílišným tlacháním jak se tak lidově říká před prahem bytu, pojďme se teď už společně podívat dovnitř.

Pronajímatelé se snaží svým nájemcům všemožně zjednodušovat bydlení a tak se velmi často stává že, nabízíme byt který je ať částečně , nebo dokonce kompletně zařízen. O částečném zařízení bytu se můžeme bavit i v tomto případě, tedy vše co vidíte na fotkách v bytě zůstává k Vašemu osobnímu využití.

( kuchyňská linka (+ osvětlení pod kuchyňskou linkou), digestoř, sporák, lednice, barové židličky, obývací stěna, stropní světlo v kuchyni, garnýže, bílá šatní skříň, šatní věšák, zrcadlo, alarm CO2 )

Po celém bytě je na zemi položena krásná plovoucí podlaha, kombinovaná s vkusnými dřevěnými parketami. Zdi jsou vymalovány čistě bílou barvou, díky které byt působí svěžím a opticky větším dojmem. Jak už jsme v úvodu zmiňovali, jestliže máte rádi světlo, budete zcela nadšeni, jelikož byt je velmi slunný s úžasným přirozeným světlem.

Koupelna i toaleta jsou laděny do příjemných zemitých barev. Koupelna dominuje především objemnou vanou kterou brzy využijete nejen ke každodenní hygieně ale také v stále ještě zimních měsících, kdy se budete moci nahřívat a uvolňovat napjaté svalstvo po náročném pracovním dni. Hlavní obývací místnost je spojena s kuchyňským koutem. Kuchyňský kout je v rustikálním stylu s masivního dřeva. Všechny tři ložnice disponují dostatečným prostorem pro umístění ložnicového nábytku či zařízení dle Vašeho vkusu. Jestliže jste hrdí majitelé čtyřkolového miláčka, parkovat jej můžete bez problému před domem.

Rádi bychom Vás ještě informovali že majitelům v bytě nevadí malé zvířátka. Tudíž pokud jste hrdým páníčkem nějakého takového zvířátka, pravděpodobně dostanete zelenou, vše samozřejmě záleží na vzájemné dohodě.

Je nám však zcela jasné že při výběru bytu hraje svou roli taky daná lokalita, ovšem zde není nic co by jste postrádali.

Byt je totiž volný k nastěhování 1.9.2022 !!! tudíž kdo dřív napíše ten dřív.. však to znáte...

Nájem: 28 235 Kč

Služby: 5 289 Kč - záleží na počtu osob - Energie se převádí na nájemce.

Kauce: 1 až 3 nájmy. Kontakty:

Telefon: 603 886 667

WhatsApp: 603 886 667

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728132
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha99
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDVinohradská tržnice
🚶 203 m (2 min)
PoštaPraha 2
🚶 530 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 235 m (3 min)
BankamBank
🚶 323 m (4 min)
RestauraceVinohradská Tělocvična
🚶 89 m (1 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 261 m (3 min)
ŠkolaPrague College
🚶 106 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 368 m (4 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 97 m (1 min)
HřištěU Draka
🚶 433 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.