Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyJagellonská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Jagellonská, Praha - VinohradyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné29 692 Kč

+ Vratná kauce25 000 Kč


⭐ JAGELLONSKÁ RESIDENCE. Představte si atmosféru apartmánu jako stvořenou pro večerní a noční život. Vracíte se večer domů a chcete se cítit královsky. Pobavit se u filmu, knihy, nebo strávit večer v ložnici. Pro každou situaci poslouží různé ambientní osvětlení. Tlumené barvy a dekorace přináší uklidňující atmosféru blahobytu. Mihotavé doteky svíček společně s jemně praskajícím dřevem v televizním krbu navodí příjemně útulný pocit. Stačí už jen přidat závan vůně santalového dřeva a hned se ocitáte v toužebné filmové scéně, kde jste v hlavní roli. Díky zatemňovacím závěsům můžete navodit příjemnou večerní atmosféru i kdykoli přes den. Hlavní místnost je opticky rozdělena na ložnici a obývací pokoj se synergickým propojením. --- Apartmán v ulici Jagellonská na Královských Vinohradech v Praze je plně vybavený včetně WiFi, 165cm 4K TV s UltraHD Netflixem a pohodlnou postelí, ve které se usíná s výhledem na vrchol Žižkovské věže. -- jagellonska.cz/video

LEGENDA

-- Městská legenda praví, že roku 1522 během své cesty na Pražský hrad spočinul v místě domu český král Ludvík Jagellonský společně s novomanželkou Marií Habsburskou. Zanechal prý po sobě královskou auru, která od těch dob pomáhá obyvatelům k blahobytu. --

VYBAVENÍ

Apartmán je plně vybavený nábytkem, ložním prádlem, ručníky, nádobím, kuchyňským náčiním a spotřebiči jako je 165cm 4K televize s UltraHD Netflixem, pračka AEG, mikrovlnka, sporák, trouba, žehlička, nebo vysavač Dyson pro okamžité bydlení.

Pohodlná postel pro dva znamená skutečně odpočinkový spánek, kdy je možné usínat s pohledem na vrchol barevně osvětlené Žižkovské věže.

Zabezpečení vstupu zajišťuje 9 bodové bezpečnostní dveře s trezorovým zámkem. Vstupy do budovy jsou opatřeny kamerovým systémem.

Zahrádka ve dvoře může být volně využívána k relaxaci všemi obyvateli domu.

V sousedství v docházkové vzdálenosti najdeme cokoli, co můžeme potřebovat. Vše ostatní je na dosah městskou dopravou. Kdo bydlí v JAGELLONSKÉ RESIDENCI, ani nepotřebuje automobil. Majitel vozu naopak ocení možnost parkovat před domem v modré zóně po přepsání trvalého bydliště.

DETAILNÍ POPIS

Zrenovovaný apartmán 50 m2 se nachází ve 2. patře historického domu s výtahem v klidné ulici.

Apartmán je tvořen dvěma místnostmi, předsíní, koupelnou, WC a komorou. Byt má vysoké stropy a dvojitá dřevěná okna.

Okna větší místnosti (6x4 m) vedou do klidné ulice na sever s minimálním provozem. Okna menší místnosti (5x3 m) vedou do dvorní zahrady na jih.

Větší místnost je navržena pro klidnou relaxaci. Je vybavena dvojpostelí s nočními stolky, velkým rohovým gaučem, pracovním stolem, kosmetickým stolkem a UHD televizí.

Menší místnost má kuchyňský kout s dřezem, plynovým sporákem, lednicí, elektrickou troubou, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí a kompletním nádobím pro vaření i pečení. Dále ostrůvek, který slouží zároveň jako jídelní stůl. V druhé části místnosti jsou dvě pohodlná křesla se stolkem pro večerní kávu, nebo klidnou četbu.

JAGELLONSKA.CZ

Imagine the atmosphere of an apartment created for evening and nightlife. That's when we come home and want to feel royal. Have fun with a movie, a book, or spend the evening in the bedroom. Different ambient lighting will serve for each option. The surrounding warm colors and decorations bring a soothing atmosphere of well-being. The flickering touches of candles together with the gently crackling wood in the TV fireplace evoke a pleasantly cozy feeling. Just add a breeze of sandalwood scent and we immediately find ourselves in a longing movie scene where we are in the main role. Thanks to the blackout curtains, we can create a pleasant evening atmosphere at any time of the day. The main room is optically divided into a bedroom and a living room with a synergistic connection. -- jagellonska.cz/video

LEGEND

-- A urban legend says that in 1522, during his trip to Prague Castle, the Czech king Ludvik Jagellonsky, together with his newlywed wife Marie Habsburska, rested in the place of the house. He allegedly left behind his royal aura which has been helping the residents prosper ever since. --

EQUIPMENT

The apartment is fully equipped with furniture, bed linen, towels, dishes, kitchen utensils and appliances such as 65 inches 4K TV with UltraHD Netflix, AEG washing machine, microwave, stove, oven, iron, or Dyson vacuum cleaner. All that for instant living.

A comfortable bed for two means a truly relaxing sleep, where it is possible to fall asleep with a view of the top of the colorfully lit Žižkov Tower.

Access security is provided by a 9-point security door with a safe lock. The entrances to the building are equipped with a camera system.

The garden in the yard can be freely used for relaxation by all residents of the house.

In the neighborhood within walking distance we can find anything we may need. Everything else is within reach by public transport. Anyone who lives in the JAGELLONSKA RESIDENCE does not even need a car. The owner of the car, on the contrary, will appreciate the opportunity to park in front of the house in the blue zone after rewriting the permanent residence.

DETAILED DESCRIPTION

Renovated apartment of 50 m2 is located on the 2nd floor of a historic house with an elevator in a quiet street.

The apartment consists of two rooms, hallway, bathroom, toilet and storage room. The apartment has high ceilings and double wooden windows.

The windows of the larger room (6x4 m) lead to a quiet street to the north with minimal traffic. The windows of a smaller room (5x3 m) lead to the courtyard garden to the south.

The larger room is designed for peaceful relaxation. It is equipped with a double bed with bedside tables, a large corner couch, a work desk, a cosmetic table and a UHD TV.

The smaller room has a kitchenette with sink, gas stove, refrigerator, electric oven, microwave, kettle and complete utensils for cooking and baking

[ .. ]

For more visit JAGELLONSKA.CZ

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu731887
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2023
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 5 minut pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadhošťská
🚶 400 m (5 min)
PoštaPraha 33
🚶 433 m (5 min)
Obchod
🚶 27 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 382 m (5 min)
RestauraceRoma Uno
🚶 38 m (0 min)
LékárnaOlšanka
🚶 635 m (8 min)
ŠkolaБэби-клуб
🚶 269 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 512 m (6 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚘 1 161 m (3 min)
Hřiště
🚶 314 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.