Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyVelké Svatoňovice - Markoušovice, Královéhradecký kraj

Velké Svatoňovice - Markoušovice, Královéhradecký kraj

Pronájem Chalupy Velké Svatoňovice - Markoušovice v oblasti Krkonoše: 4 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chalupa za noc: celoročně 2.580kč. Chalupa Celine je ideální pro rodinnou dovolenou. Se čtyřmi pokoji, koupelnou s masážním sprchovým koutem a vanou s vířivkou. V blízkosti Krkonoš, Adršpašsko - teplických skal, je skvělým výchozím bodem pro velké množství zajímavých výletů. Je situována hned pod vrcholem Jestřebích hor, na konci vesnice, s nádherným výhledem do krajiny, množstvím turistických tras, dvěma rozhlednami za humny a dělostřeleckými tvrzemi z druhé světové války co by kamenem dohodil, Vám jistě učaruje, že ani velké výlety nebudete chtít plánovat. Milovníci cyklistiky přivítají blízkost vyhlášených Trutnovských Trailů. Milovníci bílé stopy zase blízké upravené stopy po Jestřebích horách, kdy je možné přímo od chaty na běžkách vyrazit na pěkný okruh s dechberoucími výhledy do krajiny.

Parkování je zdarma hned u chalupy. Velká terasa orientovaná na jih nabízí prostor jak k relaxaci, tak grilování.. Zdarma wifi je samozřejmostí. V ceně je povlečení a tři ručníky na osobu (na ruce, běžný a osuška).

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Celine
Ložnice4 ložnice
MěstoVelké Svatoňovice - Markoušovice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.