Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 83 m² bez realitkyKarla Hlaváčka, Praha - Libeň

Karla Hlaváčka, Praha - LibeňMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 10 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu slunný byt 3+1 s balkónem ve zvýšeném přízemí rodinného domu ve vilové čtvrti v Praze 8 - Libni.

Dům je umístěn v klidné lokalitě nedaleko Prosecké ulice, v těsné blízkosti Proseckých skal a přilehlých lesíků a parků. Výborná dopravní dostupnost - 2 min. zastávka autobusu na metro Palmovka (jedna stanice) či Prosek (dvě stanice). Další možností je cca 7 minut zastávka tramvaje s několika linkami směrem do centra či Kobylis. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost a zároveň lokality pro sport a vycházky - Prosecké skály, Okrouhlík, cyklostezka podél Vltavy směr Karlín nebo Trója či Podvinný Mlýn, bobová dráha…

Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (17,5 m2) se dvěma okny, samostatná kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a s místem pro pračku, samostatné WC, ložnice (13m2) a jeden menší pokoj, který lze využít jako pracovnu, šatnu, dětský pokoj. Všechny místnosti mají samostatný vstup z chodby bytu. Byt má samostatný vchod z ulice. Byt je nadstandardně světlý (orientace východ, jih, západ), parkování v přilehlé ulici. Celková výměra bytu je 83 m2.

Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou s dostatečnou velikostí pracovní plochy, s indukční varnou deskou, odsavačem, lednicí a el. troubou. K dispozici jsou i šatní skříně s dostatkem úložného prostoru. V bytě jsou plastová okna se žaluziemi, na zemi jsou nové vinylové plovoucí podlahy plus dlažba v koupelně a WC.

Vytápění je zajištěno vlastním plynovým kotlem ovládaným centrálním termostatem (kotel umístěn mimo byt v suterénu domu), ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem umístěným v koupelně. Byt má vlastní měřící přístroje - plynoměr, elektroměr i vodoměr. Možnost připojení internetu - po celém bytě jsou rozvedeny kabely, v každé místnosti jsou dvě datové zásuvky.

Měsíční nájemné činí nájem 23000Kč, vratná kauce je ve výši 30000 Kč. Náklady na provoz jsou účtovány podle skutečné spotřeby (samostatné měřící přístroje) - záloha cca 7000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu770170
Dispozice3+1
Dostupné od15. 5. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 5 minut pěšky
Balkón 10 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDKundratka
🚶 404 m (5 min)
PoštaPraha 85
🚘 1 685 m (4 min)
Obchod
🚶 100 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 957 m (6 min)
RestauraceU Felixe
🚶 408 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 113 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Na Korábě
🚘 1 366 m (4 min)
Mateřská školaKačenka
🚶 769 m (9 min)
SportovištěAC Praha 1890
🚶 190 m (2 min)
Hřiště
🚶 115 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.