Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 88 m² bez realitkyDukelských hrdinů, Praha - Holešovice

Dukelských hrdinů, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Lodžie 8 m²
Měsíční nájemné24 900 Kč

+ Poplatky za služby1 300 Kč
+ Poplatky za energie3 700 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Volné k nastěhování od 1.5.2023. Preferuji dlouhodobý pronájem.

Nabízím k pronájmu světlý byt v druhém patře činžovního domu. Byt je nezařízený, ale najdete v něm základní spotřebiče jako je myčka, sporák, pračka a sušička.

Obývací pokoj a ložnice orientovány do ulice Dukelských hrdinů, druhá ložnice, kuchyň a zasklená lodžie orientovány do klidného vnitrobloku. Dva pokoje a hala s parketami, druhá ložnice s plovoucí podlahou.

V bytě jsou velké úložné prostory (půda nad celou kuchyní), spíž s vývodem pro pračku, samostatné WC. Byt je vytápěn elektrickým úsporným kotlem, v kuchyni plynový sporák, ohřev TUV v bojleru. Společné prostory domu po rekonstrukci, nový výtah.

Poplatky cca 1,300,- zahrnují vodné a stočné, úklid v domě, výtah, odvoz odpadu a elektřinu společných prostor pro 1 osobu. Elektřina a plyn bude převeden přímo na nájemníka - platba dle spotřeby.

Žádaná lokalita mezi Letenskými sady a Stromovkou. Krásné bydlení pro rodinu s dětmi, případně i studentský byt s dvěma neprůchozími pokoji nebo také pro firmu. V blízkosti školy a školka v Kamenické a na Strossmayerově náměstí. Přímo v domě kavárna a banka. Kousek od domu Bio Oko, lékárna a budoucí obchodní centrum. Výborná dopravní dostupnost-zastávka tramvaje Kamenická a Strossmayerovo náměstí před domem, metro C Vltavská.

Available to move in from 1.5.2023. Long-term rental only. Viewing possible on 31.3 evening OR 5.4 evening.

I offer for rent a bright apartment on the second floor of an apartment building. The apartment is unfurnished but you will find basic appliances such as dishwasher, stove, washing machine and dryer.

Living room and bedroom oriented to Dukelských hrdinů street, second bedroom, kitchen and glazed loggia oriented to a quiet courtyard. Two rooms and hall with parquet flooring, second bedroom with floating floor.

The apartment has large storage spaces (attic above the kitchen), pantry with outlet for washing machine, separate toilet. The apartment is heated by an electric energy-saving boiler, in the kitchen gas stove, hot water in the boiler. Common areas of the house after reconstruction, new elevator.

Fees approx. 1,300,- include water and sewerage, cleaning in the house, elevator, garbage collection and electricity of common areas for 1 person. Electricity and gas will be transferred directly to the tenant - payment according to consumption.

Desirable location between Letenske sady and Stromovka. Beautiful housing for a family with children, possibly also a student apartment with two non-contiguous rooms or also for a company. Close to schools and kindergarten in Kamenická and Strossmayer Square. Right in the house cafe and bank. A short walk from the house Bio Oko, pharmacy and future shopping center. Excellent transport accessibility - tram stop Kamenická and Strossmayerovo Square in front of the house, metro C Vltavská.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu770208
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha88
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Lodžie 8 m²
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDStrossmayerovo náměstí
🚶 21 m (0 min)
PoštaPraha 7
🚶 791 m (9 min)
ObchodLibeřské lahůdky
🚶 15 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 17 m (0 min)
RestauraceHanoi Phở
🚶 81 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 38 m (0 min)
ŠkolaZákladní škola Strossmayerovo náměstí
🚶 176 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 416 m (5 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 246 m (3 min)
Hřiště
🚶 526 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.