Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Škrdlovice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Škrdlovice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Škrdlovice, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyŠkrdlovice, Kraj Vysočina

Škrdlovice, Kraj Vysočina

Pronájem Rekreačního domu Škrdlovice v oblasti Vysočina: 5 ložnic, celkem pro 2 až 10 osob.rekreační dům za týden: léto 28.000kč, zima 17.500kč. PŘIJEĎTE SI ODPOČINOUT A NAČERPAT ŽIVOTNÍ ENERGII. Chalupa Horní Martiňák se nachází v prostředí Žďárských vrchů na okraji obce Škrdlovice s kapacitou 2 až 10 osob a ubytováním ve dvoulůžkových pokojích. Jedná se o oplocený objekt s menším vlastním hřištěm, stolním tenisem, vířivkou, saunou, zastřešeným bazénem o rozměru 1.8 x 7.5 x 1.3 m který je v provozu většinou od začátku května do konce září.

Tato část vysočiny je vhodná pro turistiku a také velice dobré podmínky pro cykloturistiku díky desítkám kilometrů asfaltových cest okolní zalesněnou krajinou CHKO Žďárské vrchy. Nedaleký rybník Velké Dářko s vodní plochou 204 ha je vhodný pro plavání a vodní sporty jako je jachting, surfing, plavba na loďkách a šlapadlech. V zimním období jsou v místě dobré podmínky pro běžecké lyžování. Sjezdové lyžování v Novém Městě na Moravě, Svratce a Hlinsku v Čechách vzdálené vše přibližně 15 - 20 km. V obci je 3x restaurace a nedaleko od objektu tenisové hřiště s umělým povrchem a minigolf. 8 km vzdálený Žďár nad Sázavou nabízí několik zajímavostí např. muzeum knihy a písemnictví, poutní kostel na Zelené hoře zařazený mezi památky UNESCO, Modelové království Žďár - jedno z největších modelových kolejišť v ČR. Objekt je vhodný především pro rodiny s dětmi ale i zájemce o turistiku, cykloturistiku a nebo jen odpočinek například pro party seniorů.

Parametry nemovitosti

NázevHorní Martiňák
Ložnice5 ložnic
MěstoŠkrdlovice
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita2 až 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.