Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Osek, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Osek, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Osek, Ústecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyOsek - Dlouhá Louka, Ústecký kraj

Osek - Dlouhá Louka, Ústecký kraj

Pronájem Chaty Osek - Dlouhá Louka v oblasti Krušné hory: 1 ložnice, celkem pro 1 až 6 osob.chata za týden: léto 17.000kč, zima 15.000kč. Nabízíme celoročně k pronájmu nově zrekonstruovanou chatu na hřebenech Krušných hor s krásným výhledem v nadmořské výšce 872m. n. m.

Chata se nachází v rekreační oblasti Dlouhá Louka u Oseka, okres Teplice, od Prahy 100km, Drážďany 50km. Ideální pro milovníky hor, turistiku či cyklovýlety, rodiny s dětmi, podzimní houbaření, v zimě běžky/je přímo u běžeckých stop Krusnohorské magistrály s návazností na Klíny, Nové město, Cínovec či Německo/. Divoká a krásná krušnohorská příroda dosud nedotčena přílišným turismem. V okolí vyhlídka Vlčí hora či Stropník, výstup na nejvyšší vrchol východního Krusnohoří Loučnou /956m. n. m. /, vodní nádrž Fláje s prohlídkou vnitřku hráze, zřícenina hradu Rýzmburk, cisterciánský klášter v Oseku, štola Lehnschafter, bobová draha, bikepark či Zipline/nejdelší v ČR/ na Klínech a mnoho dalsich, s výlety rádi poradíme/jsme k dispozici v chatě vedle/. Nejbližší lyžařská střediska Klíny a Bouřňák 30min autem.

Parametry nemovitosti

NázevChata na vyhlídce
Ložnice1 ložnice
MěstoOsek - Dlouhá Louka
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita1 až 6 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.