Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Javorník, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Javorník, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Javorník, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyJavorník - Bílý Potok, Olomoucký kraj

Javorník - Bílý Potok, Olomoucký kraj

chalupa za týden: celoročně 10.830 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Javorník - Bílý Potok v oblasti Jeseníky: 2 ložnice, celkem pro 1 až 4 osoby.chalupa za týden: celoročně 10.830kč. Ahoj, jsem Erwin – eko domek s duší. Nacházím se v podhůří Rychlebských hor, v malé vesničce jménem Bílý Potok u Javorníka (ve Slezsku), nedaleko hranic s Polskem. Z venku jsem sice sešlý věkem, ale uvnitř vám nabídnu svou krásnou duši. Můžu se stát na chvíli vaším kamarádem, který vás bude hýčkat, pokud se ke mně budete chovat hezky. Nemám rád špatné zacházení a kouř z cigaret mi nedělá už vůbec dobře. Jsem totiž postavený v ekologickém duchu, což je ze dřeva, cihel a kamene. Navíc jsem zateplený ovčí vlnou, takže můžu krásně dýchat čerstvý vzduch. U mě si odpočinete a načerpáte spoustu pozitivní energie.

Turismem téměř neobjevené Rychlebské hory jsou ideální pro milovníky klidu. Pokud toužíte po klidu, objevování česko - polského pohraničí, koupání v přírodních vodách, jízdu na kole po nepřeplněných stezkách a ochutnávku polské „zapiekanky“ budu rád, když se u mě na chvilku zastavíte.

Parametry nemovitosti

NázevU Erwina - domek s duší
Ložnice2 ložnice
MěstoJavorník - Bílý Potok
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 4 osoby
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.