Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 29 m² bez realitkyOsadní, Praha - Holešovice

Osadní, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


ZAČNĚTE PODNIKAT IHNED BEZ NUTNOSTI JAKÉHOKOLIV ZÁSAHU A TO V KOMPLETNĚ VYBAVENÉ PRODEJNĚ, VINOTÉCE A KAVÁRNĚ V CENTRU PRAŽSKÝCH HOLEŠOVIC!

Coby současní nájemci vám přenecháme pronájem zavedené vinotéky, kavárny a denního baru (shopu s kraftovými produkty) o výměře 29 m², která se nachází v žádané lokalitě a četného pohybu osob na adrese Osadní 313/10a v Praze 7 - Holešovicích.

Jedná se o zavedenou a oblíbenou vinotéku&bar, která se nachází v přízemí nové výstavby moderního a atraktivního bytového domu v pražských Holešovicích. Předmětem nabídky je přenechání pronájmu prostor a odkup veškerého vybavení, které je vidět na fotkách za sníženou odkupní cenu dle domluvy a podle vybavení, od 150.000 do 350.000 CZK (k 10.5. sníženo z ceny 450.000 CZK).

Součástí odstupného jsou v případě zájmu také obchodní vztahy s dodavateli, zboží do komisního prodeje i veškerý přístup k Google Business, Meta Ads apod. pro zanechání kontinuity komunikace i prodeje.

Prostor je rozdělený na přední část a zázemí (skládek, přípravna, toaleta pro personál). Součástí nabídky jsou chladničky, nábytek, inventář, baristický kávovar Vibiemme Italia, výčep, mlýnek na kafe, police a regály, pokladní systém s pokladnou a doživotní licencí na software WinShop + skladový systém WinShop (jen systém v hodnotě 50.000 CZK), bar, klimatizace, venkovní ohřívač na zahrádku, slunečník, dekorace, nábytek na míru, ohřívač vody apod..

Bezpečnostní vstupní portál s dálkovým ovládáním vstupu pro bezobslužný přístup do protor pro dodavatele, elektronický zabezpečovací sytém, součástí nájmu je pojištění výlohového portálu i prostor.

Možnost posezení venku před prostorem na základě smlouvy s TSK a MČ - oblíbené místo k letnímu posezení.

Prostor přenecháváme neradi, ale navýšily se nám časové nároky na naše druhé podnikání, které musíme bohužel reflektovat :/. K dispozici ihned. Majitelé prostor jsou vstřícní, ochotní a naprosto bezkonfliktní. V případě zájmu volejte 777 591 069 - nejsme makléři, ale vinaři :).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu782611
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Plocha nebytového prostoru29
Dostupné od16. 5. 2023
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOsadní
🚶 82 m (1 min)
PoštaPraha 74
🚶 92 m (1 min)
Obchod
🚶 149 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 288 m (3 min)
RestauraceThanhTam Asia food
🚶 95 m (1 min)
LékárnaHolešovická lékárna
🚶 46 m (1 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 105 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 253 m (3 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 425 m (5 min)
Hřiště
🚶 166 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.