Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkySvazácká, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Svazácká, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 o celkové výměře 52 m2 v klidné části Ostrava-Zábřeh na ulici Svazácká. Cihlová zástavba bytového domu o 4 podlažích společně s zatravněným vnitroblokem umožňuje rodinné bydlení kousek od samotného centra. Byt se nachází v 3. patře domu s dlouholetými slušnými nájemníky/vlastníky.

Bytová jednotka prošla rekonstrukcí v květnu 2023 (nové rozvody elektřiny, LED světla, podlahová krytina, vysprávka stěn a výmalba) – tzn. byt čeká na prvního nájemníka. V posledních letech proběhla rekonstrukce koupelny, WC a kuchyně. V bytě jsou plastová okna s novými parapety, žaluziemi a síťkami proti hmyzu.

Vstupní chodba je vybavena hlubokou vestavěnou skříní a výklenkem pro botník, věšák. Rekonstruovaná koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem, moderní umyvadlovou skříní, pračkou, nad kterou je osazena skříň. WC je samostatné. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou na míru, novou lednicí s mrazničkou, jídelním stolem s židlemi a dřevěnou zástěnou policemi. Prostorný obývací pokoj s výklenkem umožňující vytvoření pracovního koutku, obývací pokoj je možno vybavit rozkládacím gaučem s úložným prostorem. Pod oknem obývacího pokoje je instalovaná šňůra na prádlo. Druhý pokoj je nabízen jako nezařízený. K bytu náleží zděná sklepní kóje o velikosti cca 2-3 m2. Mezi společné prostory patří balkón, kolárna a sušárna.

Ve vzdálenosti cca 3 minut se nachází autobusová zastávka, tramvajová zastávka cca 7 minut pěšky (zastávka Kotva), nájezd na dálnici D1 3,5 km. U domu se dá bez problému parkovat. V docházkové blízkosti se nachází obchody, restaurace, bankomaty, lékárna, sportovní hřiště, aquapark, kino Luna, park Bělský les apod. Byt je moderní, úsporný s nízkými náklady na provoz i přes současné ceny energií. Nájem 10 000,- plus zálohy na energie. Zálohy 2 500,- pro jednu osobu, nebo 3 500,- pro dvě osoby (bez el. energie a ZP pro vaření). Přeplatky se vracejí 1 ročně. Preferuji nájemníky nekuřáky bez domácích zvířat, bez exekucí a insolvencí. Byt je určen pro 2-3 osoby a volný ihned. Požaduji vratnou kauci 20 000,-, BEZ PROVIZE pro RK! Jednáte přímo s majitelem, video mohu zaslat. Email.: holis.mart@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu784724
Dispozice2+1
Dostupné od27. 5. 2023
Podlaží3
PENBG
Plocha54
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
MHD 3 minuty autem
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDKotva
🚶 461 m (6 min)
PoštaOstrava 4
🚶 633 m (8 min)
ObchodHruška
🚶 289 m (3 min)
BankaFio banka Ostrava Zábřeh
🚘 1 292 m (5 min)
RestauraceAvion
🚶 356 m (4 min)
LékárnaBENU
🚶 637 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola Kosmonautů
🚶 358 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Patrice Lumumby
🚶 500 m (6 min)
Sportoviště
🚶 574 m (7 min)
Hřiště
🚶 306 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.