Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vacov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vacov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vacov, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyVacov - Javorník u Stach, Jihočeský kraj

Vacov - Javorník u Stach, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Vacov - Javorník v oblasti Šumava: 2 ložnice, celkem pro 2 až 8 osob.za osobu za noc: léto 350kč, zima 450kč. Chalupa se nachází na krásném místě Šumavy, na Javorníku - Tejmlově, v nadmořské výšce 940m. Ubytování je vhodné k rodinné rekreaci. Počet pokojůjsou 2 čtyřlůžkové. Další zařízení: tv, sprcha, wc, lednice, kompletně vybavená kuchyně. Stravování. Po domluvě možnost doobjednat snídaně a večeře.

Javorník je proslulý svým nejčistějším ovzduší v celé České republice. Lyžařský svah s Poma vlekem je nenáročný a je velmi vhodný pro dětské a začínající lyžaře. Vrchol Javorník má od roku 2003 znovu otevřenou a rekonstruovanou rozhlednu, ze které je vidět celé panorama Šumavy. V okolí je mnoho nástupních míst pro cyklistické a turistické trasy - Srní, Churáňov ˇ, Kvilda, Vimperk, Strakonice - větší města s historickými památkami. Navštívit můžete hrad Rabí, Kašperské Hory, hrad Kašperk, okolní lesy nabízejí možnost sběru hub, borůvek a jiných lesních plodin. Nedaleko se nachází také aquapark Horažďovice, plavecký areál Strakonice, přírodní koupaliště Rohanov s občerstvením, činové koupaliště Strašín. Nejbližší obchody jsou vzdálena 5 km ve Vacově nebo Staších.

Parametry nemovitosti

NázevUbytování Fuchs Tejmlov
Ložnice2 ložnice
MěstoVacov - Javorník
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 8 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.