Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyCiolkovského, Praha - Ruzyně

Ciolkovského, Praha - RuzyněMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Pronajmu byt o velikosti 2+kk o ploše 43 m2 v Praze 6, Ruzyni, sídlišti Na Dědině. Byt se nachází v 5. patře zrekonstruovaného panelového domu se dvěma výtahy, je částečně vybavený a orientovaný na východ. Byt prošel částečnou rekonstrukcí , jsou zde nové podlahy, nové dveře v jednotném dekoru, nový jídelní stůl, kuchyňská pracovní deska včetně indukční varné desky. Od výtahu se vstupuje do uzamykatelné chodby společné pro 3 byty, což představuje maximální soukromí a komfort. Za vstupními dveřmi bytu se nachází chodba se šatní skříní a druhou vysokou policovou skříní na uložení objemnějších věcí. Z levé strany této chodby je vstup na samostatné WC a dále do koupelny s vanou. V zadní části se z chodby vstupuje do ložnice a druhými dveřmi do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Obývací pokoj je zařízen sedací soupravou s křeslem, konferenčním stolkem, komodou s 8 zásuvkami, novým rozkládacím stolem se 4 židlemi. V kuchyni je nová indukční varná deska, lednice s mrazákem, připravené napojení na pračku (pracka zde neni).Ložnice je zařízená pouze vysokou šatní skříní. Na věšení prádla lze využívat uzamykatelný balkon společný pro 4 byty.

Sídliště je klidné a plné vzrostlých stromů. Vodní fontánky a venkovní pítka oceníte především v horkých dnech. Milovníci procházek a sportovního vyžití uvítají přírodní park Divoká Šárka , oboru Hvězda , Ladronku. V okolí je veškerá občanská vybavenost – základní škola, mateřská škola, několik dětských hřišť, obchody, restaurace, zdravotní středisko, knihovna. V blízkosti sídliště je obchodní centrum Šestka. Přímé tramvajové a autobusové linky Vás dovezou na metro A Nádraží Veleslavín (7 min) a Petřiny (10 min), letiště Václava Havla (15 min). V centru Prahy jste MHD za 20 minut.

Byt je vhodný pro 2 osoby, nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Poplatky za sluzby 2700 Kc a za elektrinu 1000 Kc jsou za 1 osobu,kazda dalsi osoba + 2000 Kc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu802176
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží5. podlaží z 12
Konstrukce budovyPanel
VytápěníÚstřední
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Na Dědině
🚶 230 m (3 min)
PoštaPraha 614
🚶 229 m (3 min)
Obchod
🚶 135 m (2 min)
BankaCitibank
🚘 4 161 m (9 min)
RestauraceLEFU
🚶 241 m (3 min)
LékárnaNa Dědině
🚶 179 m (2 min)
ŠkolaSOU Dr. Peška, s.r.o.
🚶 323 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Libocká
🚘 2 096 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 476 m (5 min)
Hřiště
🚶 145 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.