Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyŠunychelská, Bohumín - Nový Bohumín, Moravskoslezský kraj

Šunychelská, Bohumín - Nový Bohumín, Moravskoslezský krajŠkola 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 3 m²
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu slunečný byt 2+kk v cihlové budově na třetím podlaží. Celý dům prošel revitalizací (zateplení, nová fasáda, nová plastová okna) a velká lodžie je situována na jihozápad. Nemovitost se nachází v dobrém stavu a nabízí částečnou vybavenost. Bezproblémové parkování před domem

Velkým bonusem je jeho poloha, park je naproti, vše je v docházkové vzdálenosti pár minut (obchody, pošta, úřady, škola a školka). Je nejlepší místo k bydlení v Bohumíně

Dispozice bytu je praktická a přehledná, skládá se z obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, ložnice a koupelny s toaletou.

Nemovitost je vhodná pro ty, kteří preferují klidnou lokalitu s dostupností veškeré občanské vybavenosti.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, kontaktujte mě prostřednictvím zpráv. Těším se na vaši zprávu a možnost vás přivítat v tomto bytě.

I offer a long-term rental of a sunny 2+kk apartment in a brick building on the third floor. The entire building has undergone revitalization (insulation, new facade, new plastic windows) and the large balcony is facing southwest. The property is in good condition and partially furnished. Convenient parking is available in front of the building.

The location is a major advantage, as there is a park across the street and everything is within walking distance of a few minutes (shops, post office, offices, school, and kindergarten). It is the best place to live in Bohumín.

The layout of the apartment is practical and clear, consisting of a living room connected to a kitchenette, a bedroom, and a bathroom with a toilet.

The property is suitable for those who prefer a quiet location with access to all amenities.

If you are interested in viewing this property, please contact me via messages. I look forward to your message and the opportunity to welcome you to this apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu810414
Dispozice2+kk
Dostupné od31. 10. 2023
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDBohumín, Nový Bohumín, Studentská
🚶 614 m (7 min)
PoštaBohumín 6
🚶 286 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 247 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 6 718 m (10 min)
RestauraceTaverna Elpida
🚶 653 m (8 min)
LékárnaAgel
🚶 457 m (5 min)
ŠkolaZŠ Masarykova
🚶 467 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 1 056 m (2 min)
SportovištěSportcentrum - Bosporka
🚶 342 m (4 min)
HřištěDopravní hřiště
🚶 787 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.