Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Svratouch, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Svratouch, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Svratouch, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkySvratouch - Svratouch, Pardubický kraj

Svratouch - Svratouch, Pardubický kraj

Pronájem Chalupy Svratouch - Karlštejn v oblasti Vysočina: 4 ložnice, max. 8 osob.chalupa za týden: celoročně 16.000kč. Chalupa se nachází na polosamotě Karlštejn, u malého potůčku, pod velkým jasanem. Uprostřed luk (vlastní pozemek asi 4000 m2), s vyhlídkou do svrateckého údolí. Chalupa je přízemní selské stavení ve tvaru `u`, renovovaná před 10 lety. Má vnitřní dvorek 5X5 m, vybavený k posezení. Dvorek má ranní slunce, idealní pro snídaně. Z prostorné chodby 8x2m, je přístup do kuchyně 12m2,jizby 40m2,dvou ložnic, wc, dvou koupelen, schodů do podkroví a stodoly, kde je uhlí a dřevo. Chalupa leží na turistických stezkách, 200m od golfového hřiště Svratka, 300m od hotelu Žďas, kde je možnost vellnesu a stravování.

Koupání v přírodě je možné ve Svratouchu i ve Svratce. V zimě je u hotelu Žďas lyžařský vlek s osvětlením a zasněžováním. Běžecké dráhy kolem dokola, udržované dráhy začínají ve Svratce.

Parametry nemovitosti

NázevPod jasanem
Ložnice4 ložnice
MěstoSvratouch - Karlštejn
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.