Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Holešov, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Holešov, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Holešov, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyHolešov - Dobrotice, Zlínský kraj

Holešov - Dobrotice, Zlínský kraj

chata za noc: léto 2.290 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Holešov - Dobrotice v oblasti Jižní Morava: 1 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chata za noc: léto 2.290kč. Nevíte kam vyrazit s dětmi na dovolenou? No přeci k nám! Bude na Vás čekat zahradní chatička na velkém oploceném pozemku, na kterém je připraveno několik dětských atrakcí, které Vaše děti určitě zabaví. Mohou se těšit na venkovní bazén, malý bazének pro nejmenší, dětské pískoviště, velkou trampolínou, skluzavku, houpačky, kolotoče a nejen to. Chata Káčerov leží pod Hostýnskými vrchy, kde najdete nádherné poutní místo Svatý Hostýn. V okolí chaty vede cyklostezka či nádherná zámecká zahrada, kterou se dostanete k samotnému zámku či do centra města Holešova. V pěší vzdálenosti také dojedete k místní restauraci, kde si můžete dát výbornou vyhlášenou točenou zmrzlinu nebo dojit k místnímu Ranči, kde si na své přijdou milovníci koní.

V samotném areálu chatičky je také ohniště a gril, na kterém si můžete připravit něco dobrého k snědku. Posedět můžete na zastřešené venkovní terase, která disponuje rovněž televizí a zahradním topidlem pro chladnější večery.

Parametry nemovitosti

NázevChata Káčerov
Ložnice1 ložnice
MěstoHolešov - Dobrotice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 5 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.