Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyBabická, Praha - Chodov

Babická, Praha - ChodovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 8,1 m²
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby2 670 Kč
+ Poplatky za energie1 530 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk o výměře 50m2+balkon v 2.patře novostavby (dokončené 2008) v klidné části Prahy na pomezí Záběhlic a Chodova, v docházkové vzdálenosti od Hostivařské přehrady. 2 zastávky od metra C Chodov.

Byt se skládá z předsíně, koupelny, samostatného wc, hlavního pokoje s kuchyňským koutem a ložnice a prostorná terasa přístupná z hlavního pokoje i ložnice. V obývacím pokoji a ložnici je plovoucí podlaha, na chodbě, v koupelně a wc je položena dlažba.

Byt je plně vybavený, bílá kuchyňská linka, varná deska, lednice, mrazák, trouba, mikrovlnka, myčka, digestoř, dále stůl, 2 židle, rozkládací pohodlna pohovka, televizni skrinka, velká otevřená skříň v ložnici a rozměrná postel. V koupelně vana, pračka a skříňky, samostatné WC. V chodbě velká vestavěná skříň bílé barvy.

Byt má plastová okna, je světlý, orientovaný na severovýchod, takže se vyhnete přímému odpolednímu slunci. K bytu náleží garážové státní a další parkování je možné zdarma před domem.

Plná občanská vybavenost (vedle domu je obchod s potravinami, Obchodní centrum Westfield Chodov a joga centrum 15min chůze, Plavecký bazén Jedenáctka 5min pešky), velmi dobrá dostupnost (autobusová zastávka Knovízská 1 min pešky, autobusová zastávka Benkova 5min pešky, stanice metra Chodov 15 minut pěšky). V okolí se nachází Sportovní areál Hamr Sport, Chodovská tvrz a Hostivařská přehrada.

Byt je vhodný pro 1 až 2 osoby - nekuřáky bez zvířecích mazlíčků.

Měsíční pronájem činí 19 500 Kč + zálohy na energie a vodu 4 200 Kč. Vratná kauce: 30 tis. Kč. Nájemci si musí zřídit pojištění odpovědnosti. Cena za služby neobsahuje internet.

Prohlídky vážným zájemcům po předešlé domluvě, nastěhování možné od 1. prosince na dobu min. 1 roku.

I offer for long-term rent a 2+kk apartment with an area of 50m2 + balcony on the 2nd floor of a new building (completed in 2008) in a quiet part of Prague on the border of Záběhlice and Chodov, within walking distance from Hostivařská přehrada. 2 stops from metro C Chodov.

The apartment consists of an entrance hall, bathroom, separate toilet, main room with a kitchenette and bedroom, and a spacious terrace accessible from the main room and bedroom. There is laminate flooring in the living room and bedroom, and tiles in the hallway, bathroom, and toilet.

The apartment is fully equipped, with a white kitchen unit, hob, fridge, freezer, oven, microwave, dishwasher, extractor hood, as well as a table, 2 chairs, a comfortable sofa bed, TV cabinet, a large open wardrobe in the bedroom, and a spacious bed. The bathroom has a bathtub, washing machine, and cabinets, and there is a separate toilet. There is a large built-in wardrobe in the hallway, in white color.

The apartment has plastic windows, is bright, and is oriented northeast, so you can avoid direct afternoon sun. The apartment includes a garage space, and additional parking is possible for free in front of the building.

There is a full range of amenities (a grocery store next to the building, Westfield Chodov Shopping Center and yoga center within a 15-minute walk, Jedenáctka swimming pool within a 5-minute walk), very good accessibility (Knovízská bus stop 1 minute walk, Benkova bus stop 5 minutes walk, Chodov metro station 15 minutes walk). The area also features the Hamr Sport sports complex, Chodovská tvrz, and Hostivařská přehrada.

The apartment is suitable for 1 to 2 people - non-smokers without pets.

The monthly rent is 19,500 CZK + energy and water deposits of 4,200 CZK. Refundable deposit: 30,000 CZK. Tenants must arrange liability insurance. The price for services does not include internet.

Viewings for serious applicants by prior arrangement, move-in possible from December 1st for a minimum of 1 year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu814825
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží2
PENBC - Úsporná
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Balkón 8,1 m²
Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKnovízská
🚶 270 m (3 min)
PoštaPraha 43
🚘 1 395 m (3 min)
ObchodMůj obchod
🚶 578 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 997 m (5 min)
RestauraceRestaurace COLUMNA
🚶 215 m (3 min)
LékárnaLékárna Medifin
🚘 1 083 m (3 min)
ŠkolaZŠ Klíček
🚶 734 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 983 m (3 min)
SportovištěAqua Sport Club / Jedenáctka VS
🚶 769 m (9 min)
Hřiště
🚶 276 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.