Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 39 m² bez realitkyF. X. Procházky, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

F. X. Procházky, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Parkování
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce29 800 Kč


Dlouhodobě ( min. 2 roky) podnajmeme světlý, zcela nově zrekonstruovaný byt s nádhernou původní prkennou podlahou v Brandýse nad Labem. Byt je ve 2. nadzemním podlaží bytového domu "Kostelní", jen pár kroků od náměstí. Ideální lokalita, veškerá občanská vybavenost. Kompletní rekonstrukce historického domu včetně zcela nových dřevěných eurooken.

Dispozice: vstup do chodbičky, ze které dále pokračujete do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Na obývací pokoj navazuje ložnice. Ze vstupní chodbičky je vstup i do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. V koupelně je příprava na pračku.

Byt je pronajímán poprvé po rekonstrukci, obývací pokoj ani ložnice nejsou vybavené. Součástí bytu je zcela nová kuchyňská linka IKEA, vestavná lednička, myčka, indukce, mikrovlnná trouba kombinovaná s horkovzdušnou troubou. TV přípojka i internet zaveden až do bytu. Původní renovovaná prkenná podlaha.

V domě je prostor pro skladování kol a lyží a sdílený dvorek, který mohou užívat všichni podnájemníci.

Byt je volný, připravený k podnájmu. Vhodný svou dispozicí pro dvě osoby, nekuřáky, bez domácích zvířat.

Elektroměr bude převeden přímo na podnájemníka.

Platby za dodávky tepla a vody dle skutečné spotřeby bytu.

Internet a případně kabelovou televizi si zajišťuje a hradí přímo podnájemník s poskytovatelem.

Úplně v centru Brandýsa, veškerá občanská vybavenost, na autobusovou zastávku se dostanete po 2 minutách chůze a autobusem dojedete za cca 15 min na stanici metra Černý most nebo za 30 min. na stanici metra Letňany. Do obchodního centra Černý most se dostanete po 15 minutách jízdy autem, do OC Letňany vám bude stačit 20 minut.

Parkování v okolí je omezené, ale je možné získat roční parkovací kartu rezidenta a parkovat přímo před domem nebo na městském parkovišti blízko domu (dle dostupnosti karet).

Vratná kauce ve výši dvou nájmů. Cena k jednání.

Pouze vážní zájemci, kontaktujte nás prosím výhradně písemně.

V domě je k pronájmu více bytů.

We are subleasing a bright, newly renovated apartment with beautiful original wooden floors in Brandýs nad Labem for a long term (minimum 2 years). The apartment is located on the 2nd floor of the "Kostelní" residential building, just a few steps from the square. Ideal location with all amenities. Complete renovation of the historic building, including brand new wooden windows.

Layout: entrance to a hallway, which leads to a living room with a kitchenette. The living room is connected to a bedroom. There is also access to a bathroom with a shower and toilet from the entrance hallway. The bathroom has a washing machine preparation.

The apartment is being rented for the first time after the renovation, so the living room and bedroom are not furnished. The apartment includes a brand new IKEA kitchen, built-in fridge, dishwasher, induction stove, and a microwave oven combined with a convection oven. TV and internet connection are available in the apartment. Original renovated wooden floors.

There is storage space for bicycles and skis in the building, as well as a shared courtyard for all tenants to use.

The apartment is vacant and ready for sublease. It is suitable for two people, non-smokers, and no pets.

The electricity meter will be transferred directly to the subtenant. Payments for heating and water will be based on the actual consumption of the apartment. Internet and cable TV can be arranged and paid for directly by the subtenant with the provider.

Located right in the center of Brandýs, with all amenities. The bus stop is a 2-minute walk away, and it takes about 15 minutes by bus to reach the Černý Most metro station or 30 minutes to reach the Letňany metro station. The Černý Most shopping center is a 15-minute drive away, and the Letňany shopping center is a 20-minute drive away.

Parking in the area is limited, but it is possible to obtain an annual resident parking card and park directly in front of the building or at a nearby municipal parking lot (subject to availability of cards).

A refundable deposit equal to two months' rent is required. Serious inquiries only, please contact us in writing only.

There are more apartments available for rent in the building.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822873
Dispozice2+kk
Dostupné od25. 3. 2024
Podlaží2
PENBF - Velmi nehospodárná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha39
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDBrandýs nad Labem – Stará Boleslav, náměstí
🚶 115 m (1 min)
PoštaBrandýs nad Labem-Stará Boleslav 1
🚶 330 m (4 min)
Obchod
🚶 56 m (1 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 61 m (1 min)
RestauraceGolem
🚶 114 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 134 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Na Výsluní
🚶 597 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 698 m (5 min)
SportovištěSportcentrum
🚶 703 m (8 min)
Hřiště
🚶 388 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.