Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Jetřichovice, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jetřichovice, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jetřichovice, Ústecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyJetřichovice - Rynartice, Ústecký kraj

Jetřichovice - Rynartice, Ústecký kraj

chalupa za týden: léto 26.000 Kč, zima 22.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Jetřichovice - Rynartice v oblasti České Švýcarsko: 4 ložnice, celkem pro 1 až 9 osob.chalupa za týden: léto 26.000kč, zima 22.000kč. Rekreační chalupa Rynartice 6 se nachází v klidné části obce Rynartice, která je součástí obce Jetřichovice, v okrese Děčín. Pozemek je situován u lesa. Přestože objekt se nachází na konci účelové cesty, snadno se k němu dostanete (asfalt, část štěrk, od silnice 360m) a zaparkujete přímo u pozemku. Centrum obce je vzdáleno jen 700m. Obec leží v okrajové části Národního parku České Švýcarsko.

Celoročně nabízíme týdenní pobyty v rekreačním domě s kapacitou pro 9 hostů, který je obklopen velkým oploceným pozemkem (800m²). Objekt je vhodný pro menší skupiny či rodiny s dětmi. Dům tvoří dvě nadzemní patra s 5 - ti místnostmi určenými pro hosty (dva privátní pokoje zůstávají zamčené). V přízemí je vybavená kuchyň. Součástí přízemí je také obývací místnost s krbem, televizí se satelitním příjmem, DVD přehrávačem, rádiem s CD, elektronickými šipkami a posezením. V objektu je dostupný bezplatný WiFi internet.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Rynartice 6
Ložnice4 ložnice
MěstoJetřichovice - Rynartice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 9 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.