Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Hlohovec, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hlohovec, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hlohovec, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyHlohovec - Hlohovec, Jihomoravský kraj

Hlohovec - Hlohovec, Jihomoravský kraj

Pronájem Rekreačního domu Hlohovec v oblasti Jižní Morava: 2 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.rekreační dům za noc: léto 4.300kč, zima 2.600kč. Srdečně Vás zveme do Domku na vinohradech (80m²), který nově nabízíme. Domek s velkou zahradou poskytujeme celoročně jako celý dům k pronájmu pro jednu skupinu lidí: 1 - 8 osob. Je umístěn přímo v srdci Lednicko - valtického areálu mezi naše nejkrásnější zámky Valtice 4 km, Lednice 4,5 km a spoustu dalších úžasných staveb na území bývalého Lichtenštejnského panství. Stojí na konci malebné obce Hlohovec a navazuje přímo na vinařské a cyklistické stezky, kterými se na kole či pěšky dostanete například do Valtic až k zámku. Je vhodný pro rodiny s dětmi, skupinu přátel ale i romantický pobyt ve dvou. Interiér je nově zrekonstruovaný. Domek a zahrada nemá žádné přímé sousedy a vy zde budete mít soukromí. Podmanivý výhled na Hlohovec či Pálavu Vás vybídne k relaxaci a posezení u dobrého vína. Na domek navazuje louka a vinice.

Kolem domu je velká oplocená zahrada 500m² s řádky vinné révy, ovocnými stromy a bylinkovou zahrádkou. Součástí zahrady je přístřešek pro uschování kol (možnost nabíjení elektrokol), 2 venkovní posezení, solární zahradní sprcha, dřevěné dětské pískoviště, venkovní gril a zahradní WC (suché). K dispozici jsou 4 soukromá parkovací místa a další kolem domu.

Parametry nemovitosti

NázevDomek na vinohradech
Ložnice2 ložnice
MěstoHlohovec
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.