Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 8 m² bez realitkySalvátorská, Praha - Staré Město

Salvátorská, Praha - Staré MěstoMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné7 248 Kč

+ Vratná kauce14 496 Kč


SEDNEŠ SI S NÁMI?

Připoj se k nám na exkluzivní adrese v samém centru Prahy, kde historické kouzlo Starého Města Prahy propletené s nejmodernějším pracovním prostředím vytváří ideální kulisu pro Tvůj podnikatelský příběh. V našem coworkingovém centru disponujeme prostorem o celkové rozloze přes 120 m². Tento velkorysý prostor je pečlivě rozdělen mezi individuální pracovní místa a soukromé kanceláře.

Buď součástí rozmanité profesionální komunity a zaujmi jedno ze 4 dostupných míst nebo si vyber soukromí v jedné z našich 2 samostatných kanceláří, s možností pohodlného uspořádání dvou stolů a dostatkem úložného prostoru.

➞ Jednotlivé místo u sdíleného stolu můžeš mít už za 5990 Kč + DPH měsíčně, což je ideální pro freelancery, nezávislé profesionály nebo začínající podnikatele hledající flexibilní a inspirativní prostředí.

➞ Pokud hledáš více soukromí, naše uzavřené kanceláře jsou k dispozici za cenu 14 990 Kč + DPH. Tyto kanceláře jsou ideálním řešením pro dvojice, poskytují komfort, soukromí a jsou vybavené vším, co potřebuješ pro efektivní práci.

Hledáme dynamické jedince a firmy - od architektů k marketingovým stratégům, od grafických designérů k právním poradcům. Staň se součástí ekosystému, kde cowork není jen koncept, ale každodenní realita. Přinášíme Ti tak možnost nejen sdíleného pracoviště, ale i vzájemné spolupráce.

➞ Kanceláře jsou prosvětlené, vzdušné, moderně vybavené a zároveň plně funkční.

➞ Ačkoliv historická budova neposkytuje výtah, odměnou za Tvůj výstup bude dechberoucí pohled na pražské panoráma a pocit, že Tvůj podnik je oprávněně posunutý o úroveň výš.

➞ Velká zasedací místnost za malý poplatek, s televizí, kde můžeš prezentovat klientům své nápady.

➞ Součástí kanceláří je plně vybavená kuchyňka, oddělená koupelna se sprchovým koutem.

➞ K dispozici je tiskárna do formátu A3 za malý poplatek.

➞ Součástí nájmu je poplatek za energie, wi-fi připojení a úklid 1x týdně.

WILL YOU SIT DOWN WITH US?

Join us at an exclusive address right in the heart of Prague, where the historical charm of the Old Town intertwines with the most modern work environment to create the perfect backdrop for your business narrative. In our coworking center, we have a space with a total area of over 120 m². This generous space is carefully divided between individual workstations and private offices.

Be part of a diverse professional community and take one of the 4 available spots or choose privacy in one of our 2 separate offices, with the possibility of a comfortable arrangement of two desks and ample storage space.

➞ An individual spot at the shared table can be yours for only 5990 CZK + VAT per month, which is ideal for freelancers, independent professionals, or budding entrepreneurs seeking a flexible and inspiring environment.

➞ If you seek more privacy, our enclosed offices are available for 14990 CZK + VAT. These offices are the perfect solution for teams of two, offering comfort, privacy, and are equipped with everything you need for effective work.

We are looking for dynamic individuals and businesses - from architects to marketing strategists, from graphic designers to legal advisors. Become part of an ecosystem where coworking is not just a concept but a daily reality. We offer you not only a shared workplace but also the opportunity for collaboration.

➞ The offices are bright, airy, modernly equipped, and fully functional.

➞ Although the historic building does not have an elevator, the reward for your ascent will be a breathtaking view of the Prague panorama and the feeling that your business is rightfully taken to the next level.

➞ A large meeting room for a small fee, equipped with a television, where you can present your ideas to clients.

➞ The offices include a fully equipped kitchenette, a separate bathroom with a shower.

➞ An A3 format printer is available for a small fee.

➞ The rent includes utilities, Wi-Fi connection, and cleaning once a week.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825286
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovySmíšená
Plocha kanceláře8
Dostupné od22. 3. 2024
Podlaží5
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Staré školy
🚶 189 m (2 min)
PoštaPraha 01
🚶 400 m (5 min)
ObchodPekařství v Dušní
🚶 82 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 202 m (2 min)
RestauraceKrcma
🚶 75 m (1 min)
LékárnaLékárna v Dlouhé
🚶 220 m (3 min)
Škola
🚶 199 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Masná
🚶 302 m (4 min)
SportovištěUltraant
🚶 313 m (4 min)
Hřiště
🚶 390 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.