Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Srní, Plzeňský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Srní, Plzeňský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Srní, Plzeňský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkySrní - Srní I, Plzeňský kraj

Srní - Srní I, Plzeňský kraj

za apartmán za týden: léto 19.000 Kč, zima 14.000 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Srní v oblasti Šumava: 4 ložnice, celkem pro 1 až 13 osob.za apartmán za týden: léto 19.000kč, zima 14.000kč. Chata Kamínek byla postavena na okraji šumavské obce Srní v roce 2010 jako dřevostavba. Má ideální polohu na poznávání Šumavy, cyklotrasy vedou přímo od chaty, běžky dle sněhu taktéž. Bobování u chaty na dlouhém kopci. Pro kočárky je zde dobrý terén, za chatou je málo frekventovaná cesta na dětská kola či odrážedla. Les pro houbaření je nedaleko....

V obci vám zpříjemní dovolenou místní obchod, restaurace, informační centrum se stálou expozicí a mnoha radami či typy na okolní výlety. V místním hotelovém komplexu je možno navštívit kuželkovou hernu, případně si zahrát tenis či stolní tenis. Ve středu obce se nachází zastávka autobusu, kterým lze procestovat či se přiblížit k šumavským lákadlům. V létě je možno přímo od chaty vyrazit na cyklostezky či na turistiku.

Parametry nemovitosti

NázevChata Kamínek
Ložnice4 ložnice
MěstoSrní
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 13 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.