Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem kanceláře 30 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem kanceláře 30 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem kanceláře 30 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem kanceláře 30 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem kanceláře 30 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem kanceláře 30 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem kanceláře 30 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem kanceláře 30 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj

Pronájem kanceláře • 30 m² bez realitkyVojtěšská, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Vojtěšská, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 45 m²
Měsíční nájemné13 100 Kč

+ Poplatky za služby200 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce26 998 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 13 100 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízím k pronájmu moderní kancelářský prostor v novostavbě nízkoenergetické budovy. Tato plně vybavená kancelář o celkové ploše 30 m² se nachází na prvním podlaží bez výtahu.

K dispozici je parkování na ulici, anebo na zahradě za poplatek, což je v dnešní době velkou výhodou. Budova disponuje energetickým štítkem B, což zaručuje nízké náklady na provoz.

Prostory jsou vhodné pro menší firmu či start-up, který hledá moderní a útulné pracovní prostředí.

Pro více informací či pro domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy. Těším se na zájemce!

Velmi atraktivně situovaný komerční prostor v dominantním objektu na hlavní a frekventované třídě města. Rezidence Vojtěšská 324. Vhodné jako prodejna, kavárna, vinárna, kadeřnictví, kosmetika, zlatnictví, kancelář, ordinace. Prosklená výloha s elektricky posuvnou mříží v ulici Dr. Ed. Urxe. Naproti fitness Topaz.

Na trase mezi zastávkou MHD "Dům Kultury", "Náměstí Republiky", vlakové stanice "Neratovice" a "Neratovice - MILUJI", nemocnicí, sídlištěm a budoucí poliklinikou.

Nízkoenergetický objekt Rezidence Vojtěšská 324.

1. NP, celkem 30 m², 17 m² prodejna orientace na západ, 6 m² technické zázemí, 2 sklady, 2 toalety, pro zákazníky bezbariérový přístup, pro zaměstnance v odděleném prostoru, možnost pronájmu skladových prostor až 42 m², stávající kolaudace na prodejnu balených potravin, kavárnu s vinárnou, přesné vyúčtování energií. Digitální měřáky spotřeby energií, vody a elektřiny. Pro pořádání prezentačních akcí v pracovní době, mimo noční klid - k dispozici částečně zastřešený vnitroblok - terasa o rozloze 45m².

Více info na https://rezidencevojtesska324.cz/komercni/

Komerční prostor 2

Nízkoenergetický, nadstandardně vybavený, autonomní objekt. Vlastní generátor tepla a ohřevu teplé vody, záložní dieselagregát pro výrobu elektřiny, zásobník vody. Střežený objekt - PCO, alarm, bezpečnostní kamery. Vlastní měřáky spotřeby energií. Možnost parkování ve dvoře za poplatek.

S ohledem na charakter objektu a vzhledem ke zvýšeným nárokům na požární zabezpečení pouze nekuřáci. Místo pro kuřáky je vyhrazeno na zahradě u betonového grilu. Zájemci o prohlídku musí předložit čistý trestní rejstřík a doklad o bezdlužnosti.

I offer for rent a modern office space in a low-energy building. This fully equipped office with a total area of 30 m² is located on the first floor without an elevator.

Parking is available on the street or in the garden for a fee, which is a great advantage nowadays. The building has an energy label B, ensuring low operating costs.

The space is suitable for a small company or start-up looking for a modern and cozy working environment.

For more information or to arrange a viewing, contact me through messages. I look forward to hearing from interested parties!

A very attractively located commercial space in a dominant building on the main and busy street of the city. Residence Vojtěšská 324. Suitable for a shop, café, wine bar, hair salon, cosmetics, jewelry store, office, or clinic. Glass shop window with an electrically sliding grille on Dr. Ed. Urxe Street. Opposite the Topaz fitness center.

Located on the route between the public transport stops "House of Culture", "Republic Square", train stations "Neratovice" and "Neratovice - MILUJI", hospital, housing estate, and future polyclinic.

Low-energy building Residence Vojtěšská 324.

1st floor, total of 30 m², 17 m² shop facing west, 6 m² technical facilities, 2 storage rooms, 2 toilets, barrier-free access for customers, separate area for employees, possibility of renting storage space up to 42 m², existing approval for a shop selling packaged food, café with wine bar, accurate energy billing. Digital meters for energy, water, and electricity consumption. Possibility to hold presentation events during working hours, outside of nighttime quiet hours - partially covered inner courtyard terrace with an area of 45m².

More info at https://rezidencevojtesska324.cz/komercni/

Commercial space 2

Low-energy, high-standard, autonomous building. Own heat and hot water generator, backup diesel generator for electricity production, water tank. Guarded property - PCO, alarm, security cameras. Own energy consumption meters. Parking available in the courtyard for a fee.

Due to the nature of the building and increased fire safety requirements, only non-smokers are allowed. A designated smoking area is available in the garden by the concrete grill. Interested parties must provide a clean criminal record and proof of debt-free status before viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu829901
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha kanceláře30
Dostupné od9. 3. 2024
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 45 m²
Garáž
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNeratovice, Dům kultury
🚶 115 m (1 min)
PoštaNeratovice
🚶 422 m (5 min)
Obchod
🚶 165 m (2 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 300 m (4 min)
RestauraceSolidní Jistota
🚶 343 m (4 min)
LékárnaLékárna Skalka
🚶 308 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Františka Palackého
🚶 500 m (6 min)
Mateřská školaSluníčko
🚶 366 m (4 min)
SportovištěOlympia
🚶 364 m (4 min)
Hřiště
🚶 295 m (4 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.