Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem bytu 2+1 72 m², Karoliny Světlé, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 72 m², Karoliny Světlé, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 72 m², Karoliny Světlé, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 72 m², Karoliny Světlé, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 72 m², Karoliny Světlé, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 72 m², Karoliny Světlé, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 72 m², Karoliny Světlé, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 72 m², Karoliny Světlé, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 72 m², Karoliny Světlé, Praha, Praha

Pronájem bytu 2+1 • 72 m² bez realitkyKaroliny Světlé, Praha - Staré Město

Karoliny Světlé, Praha - Staré MěstoMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné69 527 Kč

+ Poplatky za služby23 176 Kč

Pokračovat na rezervaci

Tuto nabídku můžete rezervovat na Flatio.


KS44 elegantní 2+1 Apartmán 72m2 | Centrum. Nedávno zrekonstruovaný a velmi elegantně zařízený byt, který se nachází v těsné blízkosti Národní třídy, nabízí veškerý komfort bydlení v samém srdci Prahy 1. Prostorný a vkusný interiér s moderním nábytkem nabízí k užívání vstupní chodbu, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s jídelním prostorem (sporák, trouba, lednice, mrazák, myčka), ložnici skýtající krásný výhled na starou Prahu, dále prostornou koupelnu se sprchovým koutem, pračkou, sušičkou a toaletou. V pokojích jsou dřevěné parkety, v kuchyni a na chodbě praktická dlažba. Celý byt je klimatizován s velkými okny, byt je tichý a nachází se ve 1. - 4. patře 5-ti patrového činžovního domu s výtahem.

V bezprostřední blízkosti domu se nachází Café Louvre, Luxusní obchodní dům, Magistrát HMP, metro "Národní" třída v docházkové vzdálenosti Národní divadlo, kavárna Slavia a mnoho dalších kulturních a architektonických památek. V místě je rovněž dobrá občanská vybavenost - Všeobecná fakultní nemocnice s poliklinikou, obchodní centrum, obchody, bary a restaurace, služby, divadla, galerie.

Byt je kompletně vybaven pro vaše pohodlné bydlení.

V ceně jsou zahrnuty veškeré poplatky.

KS44 Serviced 1-Bedroom Apartment 72m2 | Centrum. Prestigious and huge one-bedroom apartment in Prague which is elegantly furnished, has an air condition, lift, and charming surroundings. The atmosphere is very romantic, luxurious, and refined with a classical style and elegant furniture.

* AIR-CONDITIONED * CENTRAL LOCATION * EQUIPPED KITCHEN * RECENTLY RENOVATED * AIRPORT TRANSFERS * FREE INTERNET * STAFF AVAILABLE 24/7 *

This spacious Prague one-bedroom apartment is the perfect choice for high-demanding guests. It consists of a modernly designed and furnished living room with a flat-screen TV, a comfortable sofa, and a working desk. The spacious kitchen is fully equipped with all modern appliances and offers dining seating for 4 people. Cozy bedroom, designed and furnished in a romantic style, includes a king-sized double bed and private en-suite bathroom. Some of the apartments include a balcony. Residence Karolina is top-rated Prague property on Tripadvisor. The apartments in Residence Karolina are situated in a quiet side street of Narodni Street, one of the most famous Prague center boulevards. This one bedroom Prague apartment is designed for 2 adults.

Other things to note

To help you with your first steps in Prague, I can organize the airport/train/bus station pickup for you, which is free of charge if you stay for 14 nights and more. Please note that this offer is valid for the route to the apartment only.

We also operate 24/7 front desk services to assist you anytime within your stay regardless of the time and purpose. All of our residences are ranked between the top places to stay in Prague.

The maid service is available for an extra charge.

If you have any additional questions, please do not hesitate to contact me!

Klara

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu830725
Dispozice2+1
Dostupné od11. 5. 2024
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
Podlaží3

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNárodní divadlo
🚶 186 m (2 min)
PoštaPraha 01
🚶 815 m (10 min)
ObchodMinimarket
🚶 109 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 132 m (2 min)
RestauraceKabul
🚶 85 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 110 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Mikulandská
🚶 299 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 275 m (3 min)
SportovištěContours Fitness
🚶 231 m (3 min)
Hřiště
🚶 398 m (5 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.