Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 59 m², Naskové, Praha, Praha

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyNaskové, Praha - Košíře

Rezervováno
Naskové, Praha - KošířeMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 6,4 m² • Lodžie 4,1 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 25 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízíme k pronájmu luxusně vybavený a zařízený byt 2+kk o velikosti 58,5 m2 se dvěma balkony o celkové velikosti 10,5 m2 (6,4 m JZ balkon a 4,1 m SV prosklenná lódžie), s garážovým stáním a sklepem v širším centru Prahy v atraktivní lokalitě na Praze 5 na Cibulce.

Byt se nachází ve druhém patře domu a je atraktivní nejen svou velikostí, praktickou dispozicí, světlostí, ale také svou jedinečnou polohou přímo u lesa na úpatí stolové hory Vidoule, která je součástí přírodního parku Košíře-Motol.

Byt je vybaven ve vysokém standardu. Celodřevěná francouzská okna zajišťují vynikající tepelnou i zvukovou izolaci a jsou doplněna elektricky ovládanými venkovními zaluziemi.

Byt má mimořádně velkou a prostornou kuchyň včetně vestavěných spotřebičů a prostoru pro skladování potravin. Úložný prostor rozšiřuje samostatná komora s prostorem pro pračku a sušičku a vestavěná skříň v chodbě.

Součástí vybavení je také i nadstandardní dřevěná olejovaná podlaha v obývacím pokoji a v ložnici a velkoformátová dlažba na chodbě, v koupelně a ve spíži.

V protějším domě je také k dispozici recepce, kam si nájemníci mohou nechat doručit zásilky v případě své nepřítomnosti.

Dispozice bytu je velmi praktická - na JZ najdete prostorný a světlý obývací pokoj s francouzskými okny a velkorysým kuchyňským koutem a úžasným výhledem do zeleně. Obývací pokoj je chodbou spojen s prostornou komorou s úložným prostorem s místem pro pračku a sušičku. Z chodby je také vstup do moderní koupelny s vanou a na druhé SV straně bytu se nachází ložnice s francouzským oknem a samostatným zaskleným balkonem, který může sloužit jako malá zimní zahrada s výhledem do klidného vnitrobloku.

K dispozici je také garážové stání a sklep s vysokým stropem o rozloze 3,1 m2, který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Internet je samozřejmě dostupný a zabezpečený prostřednictvím optické sítě T-Mobile 1000/1000 Mbits nebo Vodafone 1000/500 Mbits.

Měsíční nájemné bytu činí 25 000 Kč + poplatky ve výši 5 000 Kč. Pronájem garáže je zahrnut v ceně. Elektrická energie dle spotřeby bude převedena na nájemce. Kauce 40 000 Kč.

Byt je volný od 1.4.2024.

We offer for rent a luxuriously furnished and equipped apartment 2 + kk of 58.5 sqm with two balconies of a total size of 10.5 sqm (6.4 m SW balcony and 4.1 m NE glass loggia), with garage parking and cellar in the wider center of Prague in an attractive location in Prague 5, Cibulka.

The apartment is located on the second floor of the house and is attractive not only for its size, practical layout, brightness, but also for its unique location right next to the forest at the foot of the Vidoule Table Mountain, which is part of the Košíře-Motol Nature Park.

The apartment is equipped to a high standard. The all-wooden French windows provide excellent thermal and sound insulation and are complemented by electrically controlled exterior shutters.

The apartment has an exceptionally large and spacious kitchen including built-in appliances and space for food storage. The storage space is extended by a separate pantry with space for a washing machine and dryer and a built-in wardrobe in the hallway.

Also included are superior oiled wood flooring in the living room and bedroom and large format tile flooring in the hallway, bathroom and pantry.

There is also a reception area in the opposite house where tenants can have deliveries delivered in their absence.

The layout of the apartment is very practical - to the SW you will find a spacious and bright living room with French windows and a generous kitchenette and stunning views over the green.

The living room is connected by a corridor with a spacious storage room with space for a washing machine and dryer. From the hallway there is also an entrance to a modern bathroom with a bathtub and on the other NE side of the apartment there is a bedroom with a French window and a separate glazed balcony, which can serve as a small winter garden overlooking the quiet courtyard.

There is also a garage parking space and a high ceilinged cellar of 3.1 m2 which provides plenty of storage space.

Internet is of course available and secure via the T-Mobile 1000/1000 Mbits or Vodafone 1000/500 Mbits fibre optic network.

The monthly rent of the apartment is 25 000 CZK + utilities of 5 000 CZK. Garage rent is included in the price. Electricity according to consumption will be transferred to the tenant. Security deposit 40 000 CZK.

The apartment is available from 1.4.2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu831013
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží2
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha59
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 6,4 m²
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDPrůchova
🚶 435 m (5 min)
Pošta
🚘 1 186 m (5 min)
ObchodBilla
🚘 1 846 m (6 min)
BankamBank
🚘 1 878 m (6 min)
RestauraceU Tenisu
🚘 1 145 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 009 m (7 min)
Škola
🚶 667 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚶 460 m (6 min)
Sportoviště
🚘 1 169 m (5 min)
Hřiště
🚶 392 m (5 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.