Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPodkrušnohorská, Litvínov - Horní Litvínov, Ústecký kraj

Podkrušnohorská, Litvínov - Horní Litvínov, Ústecký krajŠkola 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné11 000 KčUšetříte 1 000 Kč12 000 Kč

+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Pronajmu zcela nově zrekonstruovaný byt v bytovém domě Koldum. Byt je po totální kvalitní rekonstrukci vč. rozvodů, topení, podlah, stropů, koupelny, kuchyně, všech dveří atd. Vybaven kvalitními materiály a nábytkem - komplet vybaven. Byt má rozměr cca 50m2 a balkon 4m2. Je skvělý slunečný, dřevená velká okna, okénko i v koupelně. Koupelna spojená s moderní závěsou toaletou a sprchovým koutem, zapojená nová automatická pračka. Nová kuchyně na míru se všemi moderními spotřebiči vč. indukční desky, myčky, digestoře, vestavné lednice, mikrovlnky, trouby. Byt je vybaven Smart TV a společnou anténou. Dle dohody navedeme i internetové připojení. Na chodbě velká zašupovací skříň a v ložnici s balkonem také. Další úložné prostory v menších komodách.

Nájem 11 000 vč. služeb atd. + 2500 zálohy na elektřinu. Topení dálkové již v nájmu. Krásný výhled do okolí, hned proti les a park. Velmi hezká klidná oblast. Vzhledem k nové rekonstrukci a vybavení prosíme bez domácích mazlíčků a nekuřáky.

Byt je k dispozici ihned, k pronájmu na delší období, ideálně rok s možností dalšího prodloužení.

I am renting a completely newly reconstructed apartment in the Koldum apartment building. The apartment has undergone a total quality reconstruction including wiring, heating, floors, ceilings, bathroom, and kitchen. It is equipped with high-quality materials and furniture - fully furnished. The apartment has a size of approximately 50m2 and a 4m2 balcony. It is wonderfully sunny, with large wooden windows, a window even in the bathroom. The bathroom is connected to a modern toilet with a shower. The new custom kitchen comes with all modern appliances including an induction hob, dishwasher, extractor hood, built-in refrigerator, microwave, and oven. The apartment is equipped with a Smart TV and a shared antenna. By agreement, we can also provide internet connection. There is a large sliding wardrobe in the hallway and another one in the bedroom with a balcony. Additional storage space is available in smaller cabinets. Rent is 12,000 including services etc. + 2500 deposit for electricity. District heating is already included in the rent. Beautiful views of the surroundings, right across from the forest and park. Very nice and quiet area. Due to the new reconstruction and equipment, we kindly ask for no pets and non-smokers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832635
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 3. 2024
Podlaží8
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 1 minuta autem
Lodžie 4 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDLitvínov, Citadela
🚶 766 m (9 min)
PoštaLitvínov 6
🚘 878 m (1 min)
ObchodBilla
🚘 774 m (1 min)
BankaKB přemístěna do Sokolovny
🚘 2 847 m (5 min)
RestauraceRestaurace Loučky
🚘 1 452 m (3 min)
LékárnaBenu
🚘 2 062 m (4 min)
ŠkolaJazykovka
🚶 339 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 679 m (3 min)
SportovištěLukostřelecký klub Litvínov
🚘 876 m (3 min)
Hřiště
🚘 1 204 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.