Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej domu 136 m², pozemek 344 m², A. Jiráska, Jeneč, Středočeský kraj
Prodej domu 136 m², pozemek 344 m², A. Jiráska, Jeneč, Středočeský kraj
Prodej domu 136 m², pozemek 344 m², A. Jiráska, Jeneč, Středočeský kraj
Prodej domu 136 m², pozemek 344 m², A. Jiráska, Jeneč, Středočeský kraj
Prodej domu 136 m², pozemek 344 m², A. Jiráska, Jeneč, Středočeský kraj
Prodej domu 136 m², pozemek 344 m², A. Jiráska, Jeneč, Středočeský kraj
Prodej domu 136 m², pozemek 344 m², A. Jiráska, Jeneč, Středočeský kraj

Prodej domu 4+kk • 136 m² bez realitkyA. Jiráska, Jeneč - Jeneč u Prahy, Středočeský kraj

A. Jiráska, Jeneč - Jeneč u Prahy, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Garáž • Terasa 20 m²
Cena14 477 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 396 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Představujeme vám hotovou novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk a 136 m2 s oploceným pozemkem 344 m2 (nyní kolaudujeme)

Dvě plnohodnotná podlaží bez zkosených stropů v patře a hlavním kritériem při jeho výstavbě byla modernost a praktičnos a bezpečnost.

Je instalován kamerový systém vnějších prostor se záznamem, zabezpečovací systém, který Vám nabízí I další funkce jako možnost dálkového přístupu ke kamerám online či přehrání záznamu, informaci, že byl dům právě odstřežen či zastřežen nebo informaci, že někdo právě u vstupní branky zvoní ve Vaší nepřítomnosti. Možnost dálkově otevřít branku, vjezdovou bránu nebo garáž vše z jedné aplikace v mobilu. Je možné se zastřežit v “režimu doma” a být tak v klidu a v bezpečí a nejen chránit svůj dům v době nepřítomnosti. Při odchodu Vás EZS upozorní na otevřená okna. Samozřejmostí je detektor úniku plynu a požární detektor.

Dům můžete opouštět bez klíčů. Vstupní branku si otevřete zadáním Vámi zvoleného kódu, vjezdovou bránu a garáž kromě dálkovým ovladačem otevřete také aplikací v telefonu a vstupní dveře otiskem prstu.

Vstupními dveřmi vejdete do haly, která umožňuje instalaci prostorných skříní. Technická místnost slouží pro instalaci pračky a sušičky. Je zde umístěn plynový kotel pro vytápění a ohřev vody, dostatečně velký zásobník teplé vody a také technické umyvadlo. Ohřev vody je opatřen elektrickou patronou pro případ, že by nebylo možné využít ohřev plynem, nebo by byl ohřev elektrickým proudem kvůli ekonomické situaci na trhu výhodnější. Vytápění alternativně elektrickým proudem je také vyřešeno klimatizačními jednotkami s možností topení.

Koupelna v přízemí nabízí kromě umyvadla a WC také sprchový kout s termostatickou baterií.

Obývací prostor spojený s prostorem pro instalaci kuchyňské linky. Do kuchyně je zaveden jak plyn, tak přívod elektřiny. Velkými posuvnými dveřmi vyjdete přímo na terasu a do zahrady. Je hotov komín a příprava na připojení krbu.

V patře najdete ložnici se šatnou, dva další pokoje, komoru a koupelnu s rohovou vanou, dvojumyvadlem, toaletou a dalším sprchovým koutem taktéž s termostatickými bateriemi.

V domě je podlahové vytápění, programovatelné termostaty v každé místnosti. Klimatizace je v každém pokoji. Jednotakmi můžete jak chladit, tak topit, či automaticky udržovat stálou teplotu.

Podlaha lepený vinyl. Je praktický v případě poničení, jednoduše se vymění jen poničený dílec. Nestudí, vydrží domácí mazlíčky i nechtěné polití vodou.

Hotová příprava na na FVE, stačí osadit bez vrtání v domě. Na pořízení FVE lze čerpat státní dotaci.

Dále by Vás mohlo zajímat, že garážová vrata a interiérové dveře jsou značky Hörmann, plynový kotel Protherm Panther, zásobník vody Dražice, zabezpečovací a kamerový systém Hik-Vision, , zdivo Porotherm, střecha Bramac s protimechovou úpravou, komín Schiedel, klimatizace Mitsubishi, vodovodní baterie Gröhe, WC Geberit. Na zahradě je 5m3 retenční nádrž s přívodem el. , 2x nezámrzný venkovní ventil na vodu Kemper, a několik zásuvek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833924
Dispozice4+kk
Dostupné od2. 4. 2024
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha136
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku344
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 20 m²
Garáž
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJeneč
🚶 178 m (2 min)
PoštaJeneč
🚶 368 m (4 min)
ObchodPenny market
🚘 1 809 m (3 min)
BankaČeská spořitelna, Hostivice
🚘 3 435 m (5 min)
RestauraceU Smrku
🚶 350 m (4 min)
LékárnaCithara
🚘 5 498 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 398 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 432 m (5 min)
SportovištěSport u Kuchaře
🚘 4 438 m (6 min)
Hřiště
🚘 755 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.