Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyNa Chodovci, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Na Chodovci, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 3 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby2 630 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Světlý cihlový byt 3+1 se 2 balkony a sklepem ve třetím patře cihlového domu s výtahem v Praze 4 v ulici Na Chodovci. Byt je po rekonstrukci. Z bytu je výhled na velký ovocný sad Třešňovka na Spořilově s Hamerským rybníkem a Kostel Narození Panny Marie v Záběhlicích. V Třešňovce je možnost grilování. Dům je zateplený, okna jsou plastová, orientace bytu jih a sever. Byt má 2 ložnice (S,J) do kterých se vchází z obývacího pokoje (J), dále kuchyň s balkonem (S) s možností umístění jídelního stolu, koupelnu a samostatné WC. Druhý balkon (J) je přístupný z ložnice na opačné straně bytu. Ve vstupní chodbě jsou vestavné skříně, kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, varnou plynovou deskou, el. troubou, myčkou, digestoří. V koupelně a na WC najdete úložné prostory. Do koupelny je možné umístit pračku běžné hloubky a šířky. V pokojích jsou nově zbroušené dřevěné parkety. V ostatních místnostech velkoformátová dlažba. Vytápění bytu je centrální. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní. V bytě je strukturovaná kabeláž a anténní rozvody. Připojení k internetu je možné ze společných prostor domu. Síťové aktivní prvky nejsou součástí pronájmu. Dostatek el. zásuvek, vše pod proudovými chrániči.

Především vzhledem k nově opravené parketové podlaze není byt vhodný pro domácí mazlíčky. Byt je nekuřácký. Na balkonech není SVJ kouření povoleno. Tato nemovitost je ideální pro rodinu či páry, kteří hledají klidné bydlení. Velmi blízko bytu je školka, základní škola, gymnázium. Malé dětské hřiště je na dohled. Parkování je možné zdarma před domem.

Měsíční zálohy zahrnují – teplou vodu, studenou vodu, vytápění bytu, úklid spol. prostor, společnou elektřinu, provoz výtahu, odvoz odpadu a rozúčtování tepla, TV a SV. Výše záloh je 2 630,- za 2 osoby a měsíc , 3 550,- za 3 osoby a měsíc. Smlouvy na odběr plynu a elektřiny si podnájemník převádí na sebe. Pojistka domácnosti a odpovědnosti za škodu v ceně 200/ měsíc. Vratná jistina 50 000Kč.

Upřednostňujeme dlouhodobý nájem. . Budeme rádi, napíše-li nám zájemce o sobě pár informací – např. proč hledá ubytování v dané lokalitě, zda a kde pracuje, kolik by v bytě bydlelo osob a podobně.

Klidná lokalita. Výborné spojení MHD i autem. Po dohodě možné byt dovybavit (postele...). Prohlídky bytu po dohodě. BEZ PROVIZE RK.

Bright 3+1 apartment with 2 balconies and a cellar on the third floor of a brick building with an elevator in Prague 4 on Na Chodovci street. The apartment has been renovated. From the apartment, there is a view of the large Třešňovka orchard in Spořilov with Hamerský pond and the Church of the Nativity of the Virgin Mary in Záběhlice. In Třešňovka, there is also a possibility of grilling in a designated area. The building is insulated, windows are plastic, the apartment is oriented south and north. The apartment has 2 bedrooms (S,J) accessed from the living room (J), a kitchen with a balcony (S) with space for a dining table, a bathroom, and a separate toilet. The second balcony (J) is accessible from the bedroom on the opposite side of the apartment. There are built-in closets in the entrance hall, the kitchen is equipped with a kitchen unit, gas hob, electric oven, dishwasher, extractor hood. In the bathroom and toilet, you will find storage space. It is possible to place a washing machine of standard depth and width in the bathroom. The wooden floors in the rooms have been newly sanded. Large-format tiles in other rooms. The apartment is centrally heated. The entrance door to the apartment is security. The apartment has structured cabling and antenna distribution. Internet connection is possible from the common areas of the building. Network active devices are not included in the rent. Sufficient electrical outlets, all protected by circuit breakers.

Due to the newly renovated parquet flooring, the apartment is not suitable for pets. The apartment is non-smoking. Smoking is not allowed on the balconies. This property is ideal for families or couples looking for a quiet place to live. Very close to the apartment, there is a kindergarten, elementary school, gymnasium. A small playground is within sight. Parking is free in front of the building.

Monthly advances include - hot water, cold water, heating of the apartment, cleaning of common areas, common electricity, elevator operation, waste disposal and heat settlement, TV and radio broadcasting. The amount of advances is 2,630 CZK for 2 people per month, 3,550 CZK for 3 people per month. Subtenants transfer gas and electricity supply contracts to themselves. Household and liability insurance included in the price 200 CZK/month.

Rent 26,000 CZK/month, refundable deposit 52,000 CZK (2 months' rent). Rental without decorations (curtains, drapes, etc.). Long-term rental preferred. Possible change of rental relationship from sublease to lease in the future. We would appreciate if the interested party could provide us with some information about themselves - for example, why they are looking for accommodation in this location, if and where they work, how many people would live in the apartment, and so on.

Quiet location. Excellent public transport and car connections. By agreement, the apartment can be furnished (beds, etc.). Apartment viewings by appointment. NO COMMISSION RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu834131
Dispozice3+1
Dostupné od15. 4. 2024
Podlaží4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMěchenická
🚶 135 m (2 min)
PoštaPraha 41
🚶 529 m (6 min)
Obchod
🚶 316 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 470 m (6 min)
RestauracePuskin
🚶 368 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 114 m (4 min)
ŠkolaZ.Š. Na Chodovci Praha 4
🚶 415 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Chodovci
🚶 126 m (2 min)
SportovištěHamr
🚶 783 m (9 min)
Hřiště
🚶 129 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.