Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyTřinec - Konská, Moravskoslezský kraj

Třinec - Konská, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Parkování • Terasa 30 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronajmu byt 3+kk o velikosti 67m2 spolu se zahradou a terasou o velikosti dalších 333m2 a parkovacím stáním pro dvě auta před bytovou jednotkou.

Jedná se o klidné bydlení v zeleni a příjemné spojení bydlení v bytové jednotce, ale defacto v řadovém domku.

Byt se nachází v novostavbě trojdomku z roku 2022 v lokalitě Třinec Konská s krásným výhledem na panorama Beskyd.

Jednotka je situovaná v přízemí, bezbariérová, velikosti pokojů: kuchyňský kout + obývací pokoj 30m2, ložnice 10m2, dětský pokoj 9m2, koupelna se sprchovým koutem 4,2m2 + komora + zádveří.

V jednotce najdete plně vybavenou moderní kuchyni se všemi spotřebiči, krbovými kamny, indukční deskou, myčkou. Úložný prostor v komoře nebo na půdě. Ložnice i dětský pokoj jsou neprůchozí. Na zahradu je vjezd přímo z veřejné komunikace.

Z obývacího pokoje je výstup na vydlážděnou terasu a do zahrady. Podlahové krytiny v pokojích jsou vinylové, v ostatní místnostech je keramická dlažba. Okna jsou plastová s izolačním trojsklem, dveře plné dýhované do obložkových zárubní, vstupní dveře jsou plastové. Vytápění bytu je vodní podlahové napojené na elektrický kotel. Teplá užitková voda je připravovaná v elektrickém bojleru. Otopný systém je doplněn horkovzdušným krbem umístěným v obývacím pokoji. V koupelně je umyvadlo, závěsné WC a větší sprchový kout. Kuchyňská linka je včetně vestavěných spotřebičů.

Autobusová zastávka MHD a vlakové nádraží Třinec vzdáleno cca 800m, centrum města Třinec asi 5 km.

I rent a 3+kk apartment with a size of 67m2 along with a garden and a terrace of another 333m2 and parking space for two cars in front of the apartment unit.

It is a quiet living in greenery and a pleasant combination of living in an apartment unit, but in fact in a terraced house. The apartment is located in a new building of a three-unit house from 2022 in the Třinec Konská area with a beautiful view of the Beskydy panorama. The unit is situated on the ground floor, barrier-free, with room sizes: kitchenette + living room 30m2, bedroom 10m2, children's room 9m2, bathroom with shower 4.2m2 + pantry + entrance hall.

In the unit, you will find a fully equipped modern kitchen with all appliances, fireplace stoves, induction hob, dishwasher. Storage space in the pantry or in the attic. The bedroom and children's room are not walk-through. There is direct access to the garden from the living room. From the living room, there is access to a paved terrace and the garden. The floor coverings in the rooms are vinyl, ceramic tiles in other rooms. The windows are plastic with triple glazing, solid veneered doors in door frames, the entrance doors are plastic. The apartment heating is water underfloor connected to an electric boiler. Hot water is prepared in an electric boiler. The heating system is supplemented by a hot air fireplace located in the living room. The bathroom has a sink, wall-hung toilet, and a larger shower. The kitchen unit includes built-in appliances.

The public transport bus stop and Třinec train station are about 800m away, the center of Třinec city is about 5 km away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu836617
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží1
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Předzahrádka 333 m²
Terasa 30 m²
Parkování
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřinec, Konská, železniční stanice
🚘 852 m (3 min)
PoštaTřinec 1
🚘 4 196 m (8 min)
ObchodKoruna
🚘 2 522 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 763 m (7 min)
RestauraceU Obracaja
🚘 4 554 m (8 min)
LékárnaDr. Max
🚘 3 857 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Gustawa Przeczka s polským jazykem vyučovacím
🚘 4 142 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Nerudova
🚘 5 116 m (11 min)
Sportoviště
🚘 3 111 m (7 min)
Hřiště
🚘 4 875 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.