Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 84 m² bez realitkyVeletržní, Praha - Holešovice

Veletržní, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Terasa 14 m²
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Poplatky za energie3 600 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Krásný, moderně zrekonstruovaný byt 2+1 v žádané lokalitě Prahy 7 - Holešovice (poblíž Letenskému náměstí). Byt o ploše 84,1 m2 + lodžie 14 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu a nabízí se kompletně zařízený. V kuchyni moderní kuchyňská linka se spotřebiči (plyn.deska, trouba, lednice, myčka na nádobí), barový stůl, stůl se židlemi. V obývacím pokoji sedací souprava, obytná stěna, skříň, knihovna. V ložnici dvoulůžko a skříně. Koupelna s vanou a pračkou, toaleta zvlášť. V předsíni vestavěné skříně. Dřevěné podlahy, dlažba. Nová špaletová okna do ulice obsahující izolační dvojsklo, která má pozitivní dopad na hluk z ulice a energetické ztráty. Parkování na ulici.

Současní nájemníci se stěhují mimo Prahu - dle dohody volný od 1.6. nebo 1.7., popřípadě 1.8.2024.

Prosím pouze nekuřáci, bez zvířat.

Pro zájemce o tento byt je možné mě kontaktovat skrz zprávy / komunikační platformu. Nebojte se nás kontaktovat a domluvit si prohlídku této moderní a útulné nemovitosti. Těšíme se na vaše zprávy a budeme rádi, pokud se stane tento byt vaším novým domovem.

Beautiful, modern renovated 2+1 apartment in the sought-after location of Prague 7 - Holešovice (near Letná Square). The apartment with an area of 84.1 m2 + a 14 m2 balcony is located on the elevated ground floor of a brick building and is offered fully furnished. The kitchen features a modern kitchen unit with appliances (gas hob, oven, fridge, dishwasher), a bar table, and a dining table with chairs. In the living room, there is a sofa set, wall unit, cabinet, and a bookshelf. The bedroom includes a double bed and wardrobes. The bathroom has a bathtub and a washing machine, with a separate toilet. Built-in closets in the hallway. Wooden floors, tiles. New tilt-and-turn windows facing the street with double glazing, which have a positive impact on noise from the street and energy losses. Street parking available.

Available from August 1, 2024, possible earlier by agreement from July 1, 2024.

Please only non-smokers, no pets.

For those interested in this apartment, feel free to contact me through messages / communication platform. Don't hesitate to reach out and schedule a viewing of this modern and cozy property. We look forward to your messages and will be happy if this apartment becomes your new home.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu838961
Dispozice2+1
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží1. podlaží z 6
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha84
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 14 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLetenské náměstí
🚶 188 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚶 234 m (3 min)
ObchodPotraviny HT
🚶 142 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 187 m (2 min)
RestauraceNa Paliárce
🚶 118 m (1 min)
LékárnaLékárna Veletržní
🚶 185 m (2 min)
ŠkolaZŠ Umělecká
🚶 375 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 648 m (8 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 190 m (2 min)
HřištěKaštánek
🚶 409 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.