Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1000 m² bez realitkySoběhrdy - Soběhrdy, Středočeský kraj

Soběhrdy - Soběhrdy, Středočeský krajMHD 2 minuty autem
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PRODEJ STAVEBNÍHO POZEMKU 1000 M2 Soběhrdy-Phov, okr Benešov

Nabízím všem zájemcům, kteří hledají klidné místo pro své rodinné bydlení nebo rekreaci, stavební pozemek s výměrou 1000 m2 a podílem na nové příjezdové komunikaci v obci Soběhrdy-Phov. Obec se nachází v okrese Benešov a je vzdálena od tohoto krajského města jen 10 min cesty autem.

Pozemek má ideální tvar obdélníku a v jeho zadní části od přístupové cesty je mírně svažitý. Orientace pozemku je také skvělá JZ, a tak Slunce bude přecházet přes celý pozemek po celý den. Pozemek není součástí žádné satelitní masové výstavby a parcelace. Naopak. Pozemek je součástí komorního projektu individuálních 5 stavitelů a volně navazuje na stávající zástavbu obce. Součástí této nové zástavby bude zcela nová komunikace, kde garantem a investorem je spolu se stavebníky i obec. Vše je smluvně ošetřeno a nehrozí tedy žádné riziko, že by cesta nebyla realizována. Vlastníci pozemků se tak stanou spolu s obcí i vlastníky podílu 1/6 na přístupové komunikaci. Závazek obce vybudovat komunikaci je do konce 30.6. 2025. Příspěvek na komunikaci nepřekročí max výši 500 tis Kč a bude obcí řádně vyúčtován.

Další IS jsou již vybudovány a přivedeny k pozemku. Jedná se o přípojku vody a elektřiny. Kanalizace zde bude řešena septikem/čističkou a je na každém novém stavebníkovi, jak bude nakládat s dešťovou vodou. Já bych doporučil retenční nádrž.

Na pozemek není zpracována žádná zavazující zastavovací studie, ale možností je opravdu mnoho. Územní plán a jeho normativy jsou velmi příznivé a dávají příležitost kreativním nápadům. Zastavitelnost pozemku je 30%, výška a typ domu může být patrový nebo bungalov a jen na místo rovné střechy volte raději jiný typ. Veškeré další podrobnosti jsou samozřejmě u mě k dispozici a k ověření na obci v Soběhrdech.

Bydlení v Phově, jak už bylo řečeno, je a má být pohodové a je určeno skutečně těm, kteří hledají klidné prostředí venkova, přírody a dobrou dostupnost do města, když je potřeba. A to vše toto místo nabízí. Mezi další bonusy může také patřit přítomnost farmaparku, který je vzdálen skutečně jen přes kopec a čas v něm strávený s rodinou a dětmi je zážitkem na celý den.

Já sám lokalitu velmi dobře znám, bydlel jsem zde a chtěli jsme zde stavět, ale tlačil nás trochu čas , a tak bydlení zde mohu já i moje rodina jen doporučit. o ceně jsme při korektním jednání připraveni jednat. jen rk prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu841255
Plocha pozemku1 000
Dostupné od14. 5. 2024
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSoběhrdy, Mezihoří
🚘 895 m (2 min)
PoštaPřestavlky u Čerčan
🚘 6 168 m (9 min)
Obchod
🚘 6 113 m (8 min)
BankaČSOB
🚘 8 093 m (12 min)
Restaurace
🚘 1 250 m (5 min)
Lékárna
🚘 7 551 m (12 min)
ŠkolaZS Čerčany
🚘 7 279 m (11 min)
Mateřská škola
🚘 7 194 m (11 min)
Sportoviště
🚘 7 627 m (12 min)
Hřiště
🚘 6 994 m (11 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.