Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 32 m² bez realitkyCtiradova, Praha - Nusle

Rezervováno
Ctiradova, Praha - NusleMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 8 m²
Měsíční nájemné17 400 Kč

+ Poplatky za služby2 219 Kč
+ Poplatky za energie800 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Moderní nebytový prostor kolaudovaný jako kancelář o rozloze 32 m2 s garážovým stání a sklepem je od 1.6.2024 k dispozici k pronájmu.

Je vhodný pro ty, kteří hledají prostor pro společnou práci malého týmu 2-4 lidí, nebo jako poradenské místo, právní kancelář, terapeutovnu či jako vzorkovou prodejnu / showroom. Prostory jsou nevybavené, čímž majiteli umožňují vytvořit si prostor přesně podle svých představ.

Dostupnost MHD je široká (tram, bus, vlak) a vynikající. Zároveň nemovitost nabízí možnost parkování přímo před objektem v kteroukoliv denní dobu, což je v dnešní době velkou výhodou. Garážové stání je zase ideální pro parkování vašeho vozidla a navíc je k tomuto stání přiveden elektrický proud pro případ potřeby nabíjet elektromobil. Výtahem bezbariérově dostupný sklep o velikosti 8 m2 poskytuje dostatek úložného prostoru.

Pokud hledáte nové prostory s možností zřízení sídla společnosti pro svůj podnikatelský záměr nebo jen potřebujete místo pro svou práci, tato nemovitost může být tou správnou volbou.

Pokud vás tato nabídka zaujala a rádi byste se dozvěděli více informací, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv.

Těším se na vaše dotazy a možnou spolupráci.

A modern non-residential space approved as an office with an area of 32 m2 with a garage and a cellar is available for rent from June 1, 2024.

It is suitable for those who are looking for a space for the joint work of a small team of 2-4 people, or as a consulting place, legal office, therapy room or as a sample store / showroom. The premises are unfurnished, which allows the owner to create a space exactly according to his wishes.

The availability of public transport is wide (tram, bus, train) and excellent. At the same time, the property offers the possibility of parking directly in front of the building at any time of the day, which is a great advantage these days. The garage space is in turn ideal for parking your vehicle and, in addition, electricity is supplied to this space in case it is necessary to charge an electric car. The 8 m2 cellar, which is wheelchair accessible by elevator, provides plenty of storage space.

If you are looking for new premises with the possibility of setting up a company headquarters for your business plan or you just need a place for your work, this property may be the right choice.

If you are interested in this offer and would like to know more information, please feel free to contact me via messages.

I look forward to your questions and possible cooperation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu841362
VybavenoNevybaveno
Plocha nebytového prostoru32
Dostupné od1. 6. 2024

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
Sklep 8 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOtakarova
🚶 185 m (2 min)
PoštaPraha 416
🚶 357 m (4 min)
ObchodManni Mini Market
🚶 219 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 261 m (3 min)
RestauraceNishime bistro
🚶 75 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 256 m (3 min)
ŠkolaZŠ Táborská
🚶 598 m (7 min)
Mateřská školaMŠ U Vršovického nádraží
🚶 655 m (8 min)
SportovištěFitness BBC
🚶 626 m (8 min)
Hřiště
🚶 603 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.